Ili botoks ili uloge

by | januar 23, 2011

Helena Bonam Karter smatra da glumice koje žele da nastave da se bave svojim poslom i kada zađu u zrelo doba ne bi smele ni da pomišljaju na estetsku hirurgiju. Ekstravagantna umetnica tvrdi da nikada neće koristiti usluge plastičnih hirurga jer su sve traženije glumice koje izgledaju prirodno.

Helena Bonam Karter

Engleska glumica Helena Bonam Karter izjavila je da se nikada neće podvrgnuti estetskoj hirurgiji.
Glumica nominovana za Zlatni globus za ulogu u istorijskoj drami Kraljev govor, veruje da je njeno lice njen najveći adut kad su u pitanju uloge, naročito u vreme kamera visoke definicije.
„Ja i dalje mogu da pomeram sve mišiće na licu“, ispričala je britanskom Dejli mejlu. „Malo je onih koji to mogu. Zrelost je potcenjena. Mislim da danas režiseri i studiji sve više žele glumice koje izgledaju prirodno, kojima nije intervenisano na licu“.
„Čovek ima dve mogućnosti: da se podvrgne estetskom zahvatu i izgleda neprirodno, ili da ništa ne radi i izgleda starije. Mislim da ću nastaviti da dobijam poslove samo ako ništa ne uradim svome licu“, dodala je umetnica poznata po ekscentričnom imidžu koji nije prošao nezapaženo ni na nedavno održanoj dodeli Zlatnih globusa.
„Poznajem glumice kojima je nešto malo intervenisano i kod kojih je to tako dobro urađeno da se ne vidi. Problem je, međutim, što se sa kamerama visoke definicije to vidi, pa je bolje ne raditi ništa na licu“.
„Pogledajte Džudi Denč. Prelepa je. Njeno lice je njeno bogatstvo. Nikada ne prestaje da radi. To i ja želim sebi“, zaključila je Helena Bonam Karter.

Tagovi: