Isprobajte frizure sa pletenicama koje poznate dame obožavaju

by | jul 14, 2013

Već neko vreme pletenice u kosi veoma su trendi i popularne, a s obzirom da postoji nebrojeno mnogo frizura sa pletenicama, čini se da će tako i ostati. Umesto da nosite običnu pletenicu, isprobajte neke od ovih pletenica sa strane ovog leta, a uzor neka vam budu poznate dame.

Kloi Kardašijan

khloe

Rijaliti zvezda nedavno se pojavila sa polovinom kose puštenom, dok joj je druga polovina bila upletena u sitne pletenice uz glavu. Akoo niste iskusni u pletenju pletenica, zamolite nekoga da vam pomogne. Podelite kosu sa jedne strane glave na tri pletenice. Kako biste izbegli čupave pletenice, na prste stavite malo gela za kosu ili laka pre pletenja.

Pink

pink

Ako imate kratku kosu, to ne mora da znači da ne možete da nosite pletenice. Neka vam Pink bude savršen primer za to. Jednostavno upletite dva pramena kose od temena i zakačite ih ukosnicama. Gornji deo kose malo natapirajte kako bi izgledao bujnije. Na kraju samo nanesite lak za postojanost.

Hajdi Klum

Heidi-Klum

Iako na prvi pogled izgleda kao da Hajdi nije mogla da se odluči da li da uplete kosu ili da je pusti, zapravo ovakva frizura izgleda sjajno. Sve što je potrebno jeste da upletete pletenicu uz kosu sa jedne strane, a ostatak kose da pustite.

Kara Delevinj

kara delevinj

Ova frizura slična je prethodnoj samo što izgleda ”neurednije”. Da biste to postigli, dok pletete pletenicu pojedine pramenove izvucite da malo štrče. Ovakva frizura sjajno će pristajati uz smokey eye šminku, za savršen pank-rok look.

Bela Torn

bela torn

Ako niste baš iskusni u pletenju pletenica, umesto toga isprobajte uvrnute pramenove, a da bi ova frizra privukla još više pažnje, u njih uvrnite i traku u boji. Jednostavno izdvojite pramenove kao i kod pletenica i uvrnite ih blizu kože glave sve do krajeva. Skupite sve krajeve, uvijte ih i zakačite ukosnicama.

Eliša Katbert

elisa kulbert

Još jedna sjajna frizura sa uvrnutim pramenovima jeste ovakva jednostavna frizura. Dovoljno je da uvrnete dva pramena sa jedne strane lica i da ih zakačite ukosnicama.

Florens Velč

florens

Jednostavan način da svojoj frizuri sa pletenicama dodate dašak glamura je da dodate zabavne aksesoare za kosu. Pletenice pletite prema gore i zakačite ukosnicama, a pojedine pramenove izvucite.

Dženifer Lorens

jennifer_lawrence

Ovakva neuredna frizura izgledaće sjajno u svakoj prilici, pa i na crvenom tepihu kao što je to pokazala Dženifer. Dovoljno je da upletete samo jedan pramen kose, a ostatak da podignete u nisku punđu. Najbolje je pristajati onima sa talasastom kosom, a ako je vaša kosa ravna blago je uvijte kako biste dobili na volumenu.

Kristen Stjuart

kristen stjuart

Što neurednije, to bolje! Kada upletete pletenicu, slobodno izvucije pojedine pramenove, a kosu na temenu blago natapirajte.

Tagovi: