Isprobajte petominutni program vežbi za razbuđivanje

by | decembar 11, 2013

Verujete li da se za samo pet minuta možete istegnuti, zadihati i preznojiti? Donosimo vam program vežbi uz koji ćete se definitivno razbuditi ali i zadržati fizičku kondiciju!

vezbe kod kuce

30 sekundi trbišnjaka. U početku nije važno koliko ćete trbušnjaka uraditi za pola minuta nego da ih radite pravilno. Nakon nekoliko dana primetićete napredak.

1 minut skakanja. Skačite intenzivno, ali ne tako da se još više umorite i ne budete u stanju da uradite druge vežbe.

1 minut istezanja u pozi zvanoj pas s licem prema dole. Ova joga vežba se radi tako što ćete zauzeti položaj psa tj. spustiti se na sve četiri. Kolena su ispod kukova, a ruke malo ispružene napred. Dok izdišete, podignite kolena sa poda. Zatim podignite trticu i sedalne kosti. Dok sledeći put izdišete gurajte butine i trticu visoko ka gore, a pete prema podu. Držite glavu između ruku i gledajte u butine. Ostanite u ovom položaju deset sekundi, a zatim se vratite u prvobitnu pozu. Ponavljajte dok ne istekne minut.

1 minut skakanja. Skačite!

30 sekundi Još trbušnjaka!

1 minut naizmeničih iskoraka. Primetićete da će vam noge izgledati bolje nakon svakodnevnog izvođenja ove vežbe bez obzira što je radite samo jedan minut.

Autor: Life Content

Tagovi: