Ivana Pilja: Druženje sa italijanskim kreatorom Renatom Balestrom

by | mart 9, 2013

Jedan od najvećih italijanskih kreatora visoke mode, Renato Balestra, juče je posetio radnju Dress Code u Ušće Shopping Centru, gde ga je dočekala naša uspešna mlada dizajnerka Ivana Pilja.

Kako obuća Renata Balestre zauzima značajan deo asortimana u butiku Dress Code, gospodina Balestru je zvanično dočekala i pozdravila naša uspešna mlada dizajnerka Ivana Pilja u ime brenda Dress Code. Ivana Pilja za ovu kompaniju dizajnira već dugi niz godina, te joj je ukazana čast kao mladoj nadi srpske modne scene da ugosti Renata Balestru i da razgovara sa njim o saradnji koja je ostvarena sa Dress Code brendom i o modnim trendovima i težnjama Srbije i Italije.

„Ovo je početak jedne uspešne saradnje koja približava građanima Srbije vrhunski italijanski dizajn i obuću Renata Balestre“, saopštila je Ivana Pilja i zahvalila se gospodinu Balestri na poseti. Italijanski dizajner je pohvalio novu kolekciju Ivane Pilje, koju je nedavno predstavila na Londonskoj nedelji mode, opisavši je kao “izuzetno jakom i avangardnom”.

Renato Balestra će na humanitarnoj reviji za pomoć Prihvatilištu za decu, u subotu, 9. marta u Svečanoj sali Skupštine grada predstaviti Beogradu svoju novu kolekciju, kojom je zatvorio Nedelju visoke mode u Rimu.

Tagovi: