Ivana Stanković ostavila bez daha novosađanke

by | maj 26, 2011

Top model, voditeljka "Prvog sprskog top modela by Ivana Stanković" koji se emituje na TV PRVA i odnedavno pisac, potpisivala je 25.maja svoju prvu knjigu "Bez daha" u knjižari "Delfi" u centru Novog Sada.

Uprkos velikom nevremenu koje je zahvatilo prestonicu Vojvodine, došlo je više od pedeset Ivaninih obožavateljki i ama baš ni jedan obožavalac. Da li su se momci uplašili od kiše ili da bi susret sa Ivanom bio fatalan po njih, tek ni jedan pripadnik jačeg pola nije došao da mu se Ivana potpiše. Zaposleni u knjižari kažu da ne pamte da je izuzev Tonija Parsonsa nečije gostovanje izazvalo toliku pažnju kao Ivanino. Devojke i devojčice su strpljivo čekale da se fotografišu sa svojom omiljenom manekenkom, a Ivana je za svakog imala koristan savet kako opstati u svetu mode. Pored ekipe TV Delta i TV Vojvodina, kao i Aleksandra Filipovića, koji su pratili promociju, Ivani su posebnu čast učinile svojim dolaskom devojke koje su učestvovale u "Prvom srpskom top modelu by Ivana Stanković" – Kristina, Nera i Ana. Druge dve devojke Tijana i Marina su očito bile sprečene da dođu, iz opravdanih razloga kao što je popodnevna nastava. Druženje sa čitaocima je potrajalo sat vremena, i bar na kratko ustalasalo Novi Sad. Ivana se posle potpisivanja rado fotografisala sa prolaznicima, ali i na pitanje jednog momka: "Ivana, da li imam šanse da postanem model" uz osmeh konstatovala da ne bi bilo loše da se osmisi "Prvi srpski muški top model".
Pravo iznenađenje priredili su joj i prijatelji iz sela Skakavac u Bosni, koje nije videla dugi niz godina. Ivana je, inače, u tom selu u Bosni provela najlepše dane svog detinjstva, o kojima je pisala u knjizi. Stankovićeva, kojoj je "Bez daha" prvo delo, uskoro nastavlja da gostuje u gradovima širom Srbije, gde će promovisati knjigu kojom obeležava dvadeset godina bavljenja manekenstvom. Najverovatnije će tokom juna posetiti i Bjeljinu, kao i neki od crnogorskih gradova.
 

Tagovi: