Kako su se obukle dame na konferenciji HR Srbija 2015

by | novembar 6, 2015
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Nedavno je u organizaciji Color Press Grupe, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, održana prva regionalna konferencija na temu ljudskih resursa „HR Srbija 2015: Ljudski resursi u digitalnom dobu“. Konferencija je imala za cilj da istakne važnost ljudskih potencijala za razvoj društva. Ovom prilikom vam predstavljamo odevne kombinacije nekih od panelistkinja i gošći konferenicije.

 

Foto: PR

Foto: PR

Narinder Chauhan, indijska ambasadorka, nam je odevnom kombinacijom dočarala kulturu svoje daleke zemlje. Zlatni detalji se savršeno kombinuju uz svilenu odeću crvene i bordo boje. Tašna bi nekome možda delovala isuviše glomazno, ali verovatno i gospođa Chauhan ima isti problem kao i sve žene – nikad dovoljno velika tašna!

Još odevnih kombinacija pogledajte na sledećim stranama…

Foto: PR

Foto: PR

Kada je reč o Zorani Mihajlović, iako bi većina žena uz sivu odeću kombinovala srebrni nakit, to ne vidimo u ovoj kombinaciji, što je svakako dodatni plus. Primećujete da je ovo vrlo jednostavan i ležeran autfit – na ovako lepoj ženi dobrog držanja svaki običan komad izgleda još bolje.

Foto: PR

Foto: PR

Jedna od panelistkinja bila je i Irena Bulat. Na njenom primeru, možemo videti koliko su zahvalne crne jednostavne haljine – svaki put drugačijim odabirom kardigana ili sakoa postižete drugačiji izgled. Ovde vidimo kardigan razigranog dezena, koji može da se nosi i na drugačiji način – ukoliko se uski deo rukava uvuče iznutra, kardigan postiže izgled ponča.

Foto: PR

Foto: PR

Stajling i imidž Ivone Borojević nam se veoma dopao. S obzirom na to da je ona stručnjak za hotelijerstvo, bela košulja uz crno odelo je i sasvim očekivani izbor. Ono što daje najveću notu ženstvenosti jesu svakako salonke sa printom koje su krajnje upečatljive, kao i lakovana torba.

Foto: PR

Foto: PR

Mirjana Gomilanović je konsultant i „business coach“, a svojim širokim osmehom nam poručuje da i nije toliko stroga koliko ta profesija zahteva! Kožni sakoi su vrlo koristan komad odeće, jer nam u ovim prelaznim periodima mogu poslužiti kao jaknica, dok su zimi odličnan izbor za svečanije prilike uz haljine ili neki drugi komad odeće. Većinu dama na ovoj konferenciji videli smo u baletankama, što svedoči o njihovoj udubnosti.

Tagovi: