Kim Kardašijan prodaje odeću za pomoć Filipinima

by | novembar 23, 2013

Kim Kardašijan odlučila je da rasproda svoju odeću putem „eBay“-a kako bi pomogla žrtvama tajfuna na Filipinima.

NY: Private Preview of the Exhibition "Alta Moda by Mario Testino"

Zvezda rijalitija „U korak sa Kardašijanovima“ izabrala je pojedine komade iz svog garderobera koje će prodati na aukciji, i time prikupiti novac koji će donirati neprofitnoj organizaciji za pomoć žrtvama nepogode koja je ubila preko 4.000 ljudi. Ipak, ona je odlučila da donira samo deset odsto prihoda od prodaje.

Kim, čije se bogatstvo procenjuje na skoro 65 miliona dolara, juče je putem svog zvaničnog sajta objavila ove vesti:

„Ovo je veoma posebna aukcija jer deo prihoda ide „Međunarodnim medicinskim snagama“, neprofitnoj organizaciji koja pruža zdravstvenu pomoć udaljenim ostrvima na kojima se porodice bore kako bi dobili zdravstvenu negu i resurse poput hrane, vode za piće i osnovnih lekova. Prihodi idu direktno u zajednice na Filipinima i pomoći će preživelima da dobiju pristup medicinskoj nezi i na kraju spasiti živote. Moje molitve i misli su sa onima na čije živote je tajfun uticao“, napisala je ona.

Kim je tako rešila da se odrekne nekih svojih omiljenih kreacija poznatih dizajnera, uključujući i Marka Džejkobsa, Šanel i Pradu, kao i komade iz svoje linije „kardashian Kollection“, koju je pokrenula sa svojim sestrama Kortni i Kloi.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Tagovi: