Komad odeće bez kojeg poznate dame ne mogu da zamisle zimu! Sviđa vam se?

by | januar 6, 2017

Ova jaknica definitivno je „must have“ sezone. Iako smo i prethodnih godina imali priliku da srećemo devojke u sličnim jaknama, pomama za ovim komadom definitiovno je „pala“ na ovu zimu.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Jakna sa ovčijim krznom trentno je komad odeće bez kojeg nijedna moderna dama ne može, a trendseterke se na svojim profilima na Instagramu svakodnevno hvale, ističući je u prvi plan.

Brend Acne Studios zaslužan je što ova divna jaknica nosi laskave epitet „it“ komada, a najdivnije od svega je što je dostupna u različitim bojama – crna, bordo, zlatna.

A photo posted by Sophie Mason (@daisy_lemonade) on

Jakna je definitivno savršena za ove toliko hladne dane – topla, nekako ušuškana, ali nikako ne bi trebalo da izostavimo i njenu „ušuškanu“ cenu – košta nešto više od 2.800 evra.

Ali, šta je to za dame koje šetaju velikim svetskim pistama… Alesandra Ambrosio, Rijana, Dakota Džonson i brojne druge slavne lepotice, u svom ormanu imaju makar po jedan primerak i nose ga u različitim dnevnim i noćnim kombinacijama – uz farmerke, panatalone, suknje, pa i haljine… A, nas samo počaste na svojim društvenim mrežama.

Da li biste je nosile?

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: