Lavu je potrebna određena doza tajanstvenosti, a Škorpiji diskretnost

by | april 13, 2017

Foto: Pixabay

OVAN
Moguće je da nečije reči ulivaju lažnu nadu, zato delujete nepoverljivo u susretu sa saradnicima. Nema razloga za razmetljivost u predstavljanju svojih ideja i nemojte ocenjivati tudje sposobnosti, ako za to ne postoji dobar povod. Povremeno imate loš predosecaj ili potrebu da proveravate svog partnera. Zbog raznih dilema koje imate delujete suviše napeto i sumnjičavo u nečijem društvu. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od napornih situacija, opustite se.

BIK
Ukoliko Vas je neko povredio svojom izjavom, nemojte ulaziti u verbalni duel sa osobom koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. Važni su argumenti koje navodite u svoju korist, kao i nečija praktična podršaka. Prihvatite iskreni razgovor i emotivno poveravanje pred bliskom osobom. Dozvolite nekome da Vas oraspoloži i emotivno inspiriše na drugačije vidjenje stvarnosti. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

BLIZANCI
Ukoliko Vam je stalo da planirane obaveze završite u predvidjenom roku, zatražite nečiju intervenciju ili praktičnu pomoć kao olakšicu. Postoje saradnici koji zajedničke probleme rešavaju na dobar i efikasan način. Povremeno delujete uznemireno i previše strahujete od susreta sa jednom osobom. Suviše ste zaneti svojim idejama, tako da ne uzimate u obzir i druge realne mogućnosti. Sugestija: U večernjim satima izbegavajte obaveze koje Vas previše iscrpljuju, opustite se.

Foto: Pixabay

RAK
Vaš uspeh ili dobitak u poslovno-finansijskom smislu u odredjenoj meri zavisi od susreta sa jednom uticajnom osobom. Budite mudri i prepustite nekom drugom da rešava zajedničke interese. U ljubavnom životu stvari mogu biti lepše nego što trenutno jesu, pod uslovom da delujete dovoljno »uzbudljivo« ili inspirativno na svog partnera. Proverite svoj ljubavni uticaj u pravom društvu. Sugestija: Dajte sebi više oduška, važno je da neko razume Vaše želje i potrebe.

LAV
Ne budite nametljivi više nego što je potrebno pred osobom koja možda testira Vaše intelektualne ili praktične sposobnosti i deluje suviše radoznalo. U privatnom životu, stvari koje ne odobrava Vaša porodica predstavljaju dovoljan razlog da ih sačuvate u strogoj tajnosti. Potrebna Vam je odredjena doza »tajanstvenosti« i mudro rasudjivanje, posebno u nekim izazovnim situacijama. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

DEVICA
Poslovno-finansijski uspeh zavisi od dogovora sa jednom mladjom osobom, stoga učinite sve što je potrebno da zadobijete nečije poverenje ili naklonost. Konstruktivan dogovor, predstavlja prvi korak koji vodi ka uspehu. Pokažite svom partneru da posedujete mnogo više od lepih manira kojima umete da zasenite okolinu. Neko pažljivo analizira Vaše ponašanje ili postupke. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Foto: Pixabay

VAGA
Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, stoga nemojte dozvoliti da neko menja Vašu taktiku ili kriterijume koje koristite pri izboru nove poslovne teme. Važno je da se razlikujete od drugih, ali u pozitivnom smislu. Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Sve je moguće kada se odredjene okolnosti sklope u celinu. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

ŠKORPIJA
Susret sa jednom osobom deluje negativno na Vaše raspoloženje ili koncentraciju, stoga nemojte dozvoliti da se to odražava na poslovne razultate. Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoj ugled u društvu poslovnih partnera, budite suzdržani i diskretni. Izbegavajte neke sumnjive pozive ili nepotrebnu raspravu koju Vam nameće bliska osoba. Uzdržite se od impulsivnih reakcija. Sugestija: Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

STRELAC
Nečija ideja ili poslovna ponuda za Vas predstavlja pozitivan dogadjaj. Pripremljeni ste za susret sa različitim osobama, ali i na brzu akciju koja će Vam doneti poslovno-finansijski dobitak. U emotivnom susretu možda Vaše oči ne vide dobro sve ono što Vaš partner predoseća. Važno je da postoji emotivna saglasnost i razumevanje sa obe strane, kao aspekt zajedničke radosti. Sugestija: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Foto: Pixabay

JARAC
Nema razloga da se ponašate kao veliki optimista u proceni poslovnih mogućnosti. Neko Vam jasno daje do znanja, da postoje utvrdjena pravila koja utiču na saradnju ili zajednički dogovor. U susretu sa voljenom osobom umete da se sporite zbog različitog mišljenja, svako želi da dokaže svoje pravo. Ali, rešenje koje Vam je potrebno se nalazi u približavanju i praštanju. Sugestija: Izbegavajte brzopletost i impulsivne reakcije.

VODOLIJA
Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savet. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Nema razloga da suviše forsirate svoje mišljenje i procenu. Čini Vam se da partner deluje intrigantno i da preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u Vama podstiče neku novu sumnju ili dodatno Vas zabrinjava. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu u raspoloženju.

RIBE
U Vašem interesu je da se neki poslovni dogadjaji sačuvaju u strogoj tajnosti, stoga izbegavajte susret sa saradnicima koji postavljaju neke stroge uslove. Prepustite drugima da javno raspravljaju o poslovno-finansijskim problemima. Voljena osoba deluje raspoloženo u raznim situacijama i jasno podržava Vaša interesovanja, što predstavlja i dobar predznak. Uživaćete u bliskom susretu. Sugestija: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.