Categories U trendu

Lepe, neobične, zanimljive – ove nove IT devojke morate zapratiti na Instagramu

Novogodišnje osveženje ne mora se ograničiti samo na garderober. Apdejtovanje društveniih mreža može biti jednako ispunjavajuće. Novi izvori inspiracije dolaze nam sa Instagram profila devojaka koje će u 2017. postati pravi hit. Zapratite ih i uverite se i sami.

KLARA MEKGREGOR (Clara McGregor)
Instagram: @claramcgregor

Prezime vam zvuči poznato? Naravno! Klara je ćerka čuvenog Juana MekGregora. Od skoro je postala model i još jedna u nizu poznatih ćerki koje su ušle u svet mode, ali to nije nimalo čudno s obzirom na njenu neobičnu lepotu. Na njenom Instagramu možete naći pregršt fotografija sa putovanja, selfije pomalo umetničke kompozicije i povremene momente snimljene iza kulisa na filmskom setu.

Foto: @claramcgregor

TINA KUNAKE (Tina Kunakey)
Instagram: @tinakunakey

Ova trendseterka bujne crnačke kose i upadljivog stila, čini se, živi život koji bi svaka devojka poželela. Nikada ne znate koga ćete videti na njenom Instagram profilu: prijatelje poput Bele Hadid ili možda njenog dečka, glumca Vinsenta Kasela. Njene fotografije omogućavaju vam da zavirite u noćni život Pariza i drugih delova sveta, i vidite mnogo novih Chanel kreacija.

Foto: @tinakunakey

Pročitajte i…Nina voli čoker ogrlice i sjajno joj stoje

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA