L&Z poklon: Pompea veš za naj odgovor

by | april 20, 2010

Pompea komplet vesaŽene koje vole osećaj slobode uvek biraju veš koji ih ne sputava – nego se prirodno kreće sa njima; veš koji lepo prijanja, kako bi naglasio ono najlepše na njihovim oblinama i sakrio manje nedostatke. Dve dame koje sebe smatraju upravo ovakvima, L&Z nagradiće sa kompltom Pompea donjeg veša ukoliko pošalju najoriginalniji odgor na pitanje: Kako pamučni veš može da zavede? na email [email protected]

U novoj kolekciji Pompea donjeg veša, pored pamučnih – mogu se naći i modeli od mikrofibera i viskoze. Devojke mogu da biraju najraznovrsnije modele grudnjaka – sa fišbajnom ili korpama, sa čvrstim ili tankim bretelama; slip, brazilske ili tanga gaćice, polubokserice, gaćice sa spuštenim strukom…

 

Pored klasičnih modela u beloj, crnoj i boji kože, dominantni motivi su pruge, geometrijski oblici i cvetići (ovog puta obojeni u bež, nežno roze, perlasto ili melirano sivu nijansu), dok svežinu kolekciji daju smeli tonovi azurno plave, koralno crvene, crne i srebrne boje.

 

Za žene koje obožavaju modu, kolekcija je oplemenjena igrom boja i višenamenskim artiklima – potkošulje koje su istovemeno i donje rublje i seksi top, sa grudnjakom i gaćicama istog dezena.

 

Pompea komplet vesaZa muškarce – Pompea nudi šest linija gaćica od pamuka i tri od mikrofibera, slip i bokserice u bež, kesten braon i melirano sivoj – sa geometrijskim motivima u crnoj, beloj i sivoj boji.

Pidžame za žene, muškarce i decu od kvalitetnog pamuka (težine 140 grama) prate sve linije donjeg veša, tako da su moguće brojne inspirativne komplet-kombinacije. Deci će se naročito dopasti pidžamice sa mornarskim motivom, karnerima, u nežnim nijansama plave….

 

Pored donjeg veša i pidžama, Pompea nudi i raznolik izbor modela, boja i dezena ženskih i muških čarapa za svačiji ukus i figuru.

Tagovi: