MADONA ostavila Džizusa!

by | februar 2, 2010

MadonaAmerički mediji juče su objavili bombastičnu vest o tome kako su 51-godišnja kraljica popa Madona i njen 23-godišnji dečko Dzizus Luz prekinuli. Razlog koji se navodi je posve tipičan – ponestalo im je zajedničkih tema za razgovor. Navodno je Madona ta koja je ostavila mlađanog Džizusa.

Poslednjih dana su američki mediji pisali o tome kako ga Madona vara i kako se već nekoliko nedelja viđa s bivšim ljubavnikom, Aleksom Rodrigezom, sa kojim se družila i nakon raspada braka sa Gajem Ričijem.

 

O vezi Madone i 23-godišnjeg brazilskog modela Džizusa Luza pisalo se još od decembra 2008. godine, ali je mlađani maneken dugo tvrdio kako su on i pevačica samo prijatelji. Par nikad javno nije komentarisao svoju vezu, a Madonini prijatelji smatraju da je čudo što je ovoliko uopšte potrajala.

 

– Problem sa Džizusom je bio toliko očigledno jednostavan. Razlika u godinama. Njemu su 23, njoj 51. Koliko je to moglo potrajati? To što je uopšte potrajalo godinu dana mnogima se čini kao čudo. On je savršeno zgodan, džentlmen i jako je pametan. Ali, oni su u posve različitim stadijumima svog života. Sad je gotovo. Ili, kako mi je Madona sama rekla: ‘Nestalo nam je tema za razgovor. Stvarno se naprežem u poslednje vreme da pronađem zajednički jezik. Imamo kabalu, ali to je to’ – naveo je za „Hollyscoop“ jedan Madonin bliski prijatelj.

 

Izvor: Bravo.rs

Tagovi: