Mislim da sam pronašla „onog pravog“… Zove se MARK…

by | mart 30, 2017

Nakon dugog i napornog radnog dana potpuno umorna ulazim u stan. Opet je prazan. Muž mi je javio da će i danas duže ostati na poslu. Ponovo sam sama. Sama i umorna. Toliko sam umorna da mi samo vreo tuš može pomoći. Jedva čekam da odem u kupatilo i stanem ispod njega. Skidam odeću sa sebe, a u ogledalu posmatram rezultate svih tih lepih zimskih praznika, slava i punih trpeza kojima nikad ne mogu da odolim. Jasno se vidi celulit. Ima ga svuda. Na zadnjici, na nogama… Činjenica koja me još više frustrira.

Čekaj, pa prošle sedmice sam od Jelene za rođendan dobila neki prirodni piling od kafe. Mislim da se zove MARK. Mislim da se može koristiti i za lice i za telo. „Bićeš oduševljena!“, rekla je, „Ja sam se rešila celulita nakon samo par tretmana!“

Izvadila sam papirnu kesicu na kojoj piše „Ja sam MARK. Došao sam da ti dokažem da je moguće spojiti lepo i korisno, sve u cilju tvog zadovoljstva.“ Koja drskost kažem sebi. Pa on je sa mnom na ti! I to u muškom rodu! „Dozvoli mi da te razmazim… Dok te kafa razbuđuje iznutra, ja ću delovati spolja. Tu sam da te raznežim i razmazim tvoju spoljašnjost.“ Hmmm, ovo već zvuči dobro…

„Hajde da me probaš!“ pa hajde! Brzim pokretima, za par sekundi stojim naga pod tušem, spremna da se prepustim MARK-u. Otvaram kesicu, zatvaram oči i udišem božanstveni  miris kafe i kokosa koji, čini mi se ljulja tlo pod mojim nogama. Ne znam koliko dugo sam samo tako stajala i udisala taj predivan miris.

Otvaram oči i onako ošamućena čitam dalje: „Nanesi me na svoje nežne i vlažne dlanove. Kružnim pokretima i laganom masažom raznesi po celom telu.“ Kao hipnotisana sledim uputstva. Ne znam da li zato što zamišljam ko bi mogao da bude „MARK“ pa to nekako shvatam kao preljubu ili zato što mlevena zrna kafe, morska so, smeđi šećer, bademovo i kokosovo ulje prijatno masiraju moju kožu. Osećam kako mi obrazi rude i kako se polako prepuštam MARK-u i uživam. Ostala bih sa njim tako satima, ali piše da je MARK pilingu na mom telu za najefikasnije delovanje potrebno pet minuta ili koji više. Kada sam ga isprala sa sebe, moja koža je bila neverovatno nežna, svilenkasta i glatka. Verujte mi ne preterujem.

Izlazim iz kupatila, a osmeh mi ne silazi sa lica. „Ćao draga“ trgao me glas mog muža. „Vidim da si dobro razpoložena, izgleda da si imala lep dan?“.


„Da dragi imala sam dobar dan…“, odgovorila sam, „sa MARKom“, dodajem u sebi uz osmeh i skrivam pogled.
Od tada su moji tajni „randevui“ postali deo moje rutine. Družim se sa mojim MARKom svakog drugog dana. Prve rezultate naših savršenih susreta videla sam i osetila već nakon nekoliko tretmana.

Često sam sa njim i na društvenim mrežama. Ma on je moj savršen frajer! Uvek je tu za mene. Svakog dana dopisujemo se na Facebook-u, a postavili smo i neke selfije na Instagramu. Vidljivi su i na njegovom profilu. U početku sam malo bila ljubomorna na sve te lepe devojke koje imaju nešto sa njim, ali sam ipak na kraju shvatila da je moj MARK uvek tu za mene i da nas nikada ništa ne može razdvojiti. Zato smo i rešili da i sa vama podelim ovu moju priču.

Ako i ti želiš jednog MARK-a samo za sebe, možeš ga poručiti ovde. Videćeš, ima nekoliko varijanti u ponudi. Osim kokosa, tu su još citrus, čokolada i kafa original. Svaki MARK scrub je od kafe i potpuno je prirodan. Ja sam do sada pored kokosa probala citrus i mogu da vam kažem da je i on izuzetno lep. Baš ume da me opusti. Više informacija o sebi reći će ti sam MARK. Slobodno ga zaprati na Instagramu ili Facebook-u. Brzo odgovara na svako pitanje.

Tagovi: