Categories U trendu

Moderne, ženstvene i drugačije – ove suknje ćete prosto obožavati

Svaka sezona ima komade karakteristične za nju, komade koji su široko zastupljeni i pojavljuju se u mnogo oblika, modela, boja, dezena. Za proleće/leto 2017. to je upravo midi suknja. Ona je ženstvena, multifunkcionalna i dizajnom drugačija nego do sada.

Svi smo već prezasićeni plisiranim modelom u metalik i pastelnim tonovima koji je čitave prošle godine bio toliko popularan da je zaista dosadio. Jednobojni plisirani modeli sada su pali u zaborav. Zasenile su ih print varijante, one sa karnerima, u jarkim bojama, uske sa pojasevima i asimetrijom. Modela je toliko da je zaista teško odabrati jedan. Upravo iz ovog razloga odabrali smo pet favorita koji će vam biti sasvim dovoljni za čitavo proleće i leto.

U STILU OSAMDESETIH

Uska suknja sa velikim karderom koji počinje iznad kolena izgleda veoma interesantno. Retro izgled sa modernim osvrtom u vidu boje fuksije, veoma trendi ove sezone, čini je odličnim modelom za različite prilike. Možete je nositi uz upasanu košulju ili sečeni top i pridružiti joj oversized teksas jaknu. Prikladna je kako za izlaske tako i za opušteniju fashion varijantu.

Foto: Zara

KAO RAJSKA BAŠTA

Stari dobri A kroj sa lastišem oko struka veoma je jednostavan za nošenje. Ono što ovoj suknji daje posebnu draž jeste živopisan print koji ne samo da se ističe već daje mogućnost kombinovanja sa mnoštvom boja. Ona odlično izgleda u kombinaciji sa belom ili teksas košuljom, pastelno plavim ili žutim topom, uz patike, sandale, papuče, ali i klasične salonke.

Foto: Stradivarius

Pročitajte i…Dodelili smo nagrade za najbolju šminku i frizuru na BFW

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA