Modni žiri: Čarolija prolećnih šeširića

by | maj 2, 2015

Komentariše: Ivana Ilijiniva-za-portal112

 

 

 

Ove nedelje u outfitima naših sugrađanki primećivale su se drastične razlike. Njihove kombinacije su bile ili prenatrpane, ili preterano jednostavne. No, svakako je bilo zanimljivo videti šešire različitih oblika u sklopu nekoliko outfita.

1

Ovo je jedna slatka i devojačka kombinacija. Boja džempera je za odmaranje očiju, a torba za umaranje svakog nervnog završetka. Ujedno, ovo je prvi šeširić u ovom postu!

2

Ova Ruskinja je u fazonu „sve što imam staviću na sebe“. Očigledno je pokušala da iznese sportsku eleganciju, ali više sreće drugi put. Sa druge strane, dopada mi se kako na njoj izgleda iznošena kožna jakna.

3

Ovo je jedini model Adidas patika za koji se pitam zašto bi ih iko nosio. I to onaj sa krilima, koja su zaista „too much“, baš kao i ovoliko nijansi ljubičaste boje na jednom mestu. Pažnja: šeširić broj 2.

4

Ona je moderna poslovna dama. Na suncu zaista imamo problem s lakovanim torbama, jer nam okupiraju pažnju i zaslepe nas, pa vas molim da ih ostavite po strani do jeseni.

5

Neutralna kombinacija za svaki dan. Tmurno vreme ju je jedva dočekalo, ali ne dajte se! P…S… Fashion nam po pristupačnim cenama nudi veoma originalne, a jednostavne torbe, i ovde vidimo jednu takvu.

6

I evo šeširića broj 3! Ova kombinacija je tako retro i nehajna. Sve deluje slatko, ali kosturske glave i cirkoni na jaknici su u žestokoj svađi. Teget cipele su vrlo zanimljive.

Na kraju, recite mi na kojoj frizuri su vam se ovi šeširići najviše dopali?

Tagovi: