Na “Biciklana festu” smo dokazali da su bicikl i moda odličan spoj

by | avgust 31, 2015

Utisak ovog vikenda: bike chic! Naime, bili smo u žiriju “Bici modne revije” u okviru “Biciklana festa”, održanog u Novom Sadu

Učesnici “Bici modne revije: Skockani na bajku, jer... zašto da ne?!

Učesnici “Bici modne revije: Skockani na bajku, jer… zašto da ne?!

Da li vam se desilo da obučete omiljenu suknju, sednete na bicikl i prva osoba koju sretnete vas zaprepašćeno pita: “Kako možeš da voziš bicikl u suknji?!” Lako! Možemo! I baš uživamo u tome da na bajku izgledamo u skladu sa raspoloženjem tog dana. U želji da pokažemo da je bicikl prevozno sredstvo, a ne samo sportski rikvizit te da ga možemo voziti u suknji, štiklama, skockani, učestovali smo u žiriju “Bici modne revije” u okviru “Biciklana festa” održanog u dvorištu novosadskog hotela “Vojvodina”.

Na modnoj reviji, koja je bila takmičarskog karaktera, videli smo dvadesetak veoma uspelih stajlinga i nije bio nimalo lak zadatak odabrati samo tri. Najuspešniji takmičari osvojili su po dva vaučera za izlete, u vrednosti od po 2.000 dinara, koje poklanja turistička agencija “Magelan”, uz unikatne, ručno rađene odevne predmete i aksesoare, kojima su, pored pobednika, darivani i svi učesnici.

Bend Bole & Maja “začinio” atmosferu dobrim zvukom

Bend Bole & Maja “začinio” atmosferu dobrim zvukom

Lep provod i druženje dodatno su “začinili” bend Bole & Maja, kao i DJ Flomaster – zaslužan za muziku i tokom revije.

U našem žiriju – pored L&Z stiliste Srđana Švelje, bila je i izvršna urednica magazina JOY Aleksandra Gavrilović i Simon Fessard, holandski stručnjak za biciklizam i urbanizam.

Žiri! Simon Fessard, holandski stručnjak za biciklizam i urbanizam, izvršna urednica magazina JOY Aleksandra Gavrilović i L&Z stilista Srđana Šveljo

Žiri! Simon Fessard, holandski stručnjak za biciklizam i urbanizam, izvršna urednica magazina JOY Aleksandra Gavrilović i L&Z stilista Srđana Šveljo

Svi učesnici „Bici modne revije“ dobili su bedževe i nakit kreiran u okviru projekta „Bici Kultura“, a pobednici:

1. mesto (žene): Suknja za biciklistkinje sa kopčom među nogama koju je dizajnirala „Spi Fun Wear“; vaučer za izlet turističke agencije „Magelan“, i razni drugi pokloni.

1. mesto (muškarci): Bermude, Aleksandar Topić bedževi, vaučer za izlet i razni drugi pokloni

2. i 3. mesto (žene): Nanogice (aksesoar koji štiti nogavice pantalona od lanca) i razni drugi poklone

biciklana_290815_114

Kompletnu galeriju sa svim stajlinzima donosimo sutra na portalu Lepota i zdravlje, a koga je naš žiri nagradio – otkrivamo prekosutra!

Foto: Vanja Jimmy Ivošević

 

 

 

Tagovi: