Najveći trendovi za ovu jesen

by | avgust 6, 2012

Iako leto još uvek traje, vreme je da počnemo polako da razmišljamo o jeseni i onom što nam moda priprema u hladnijim mesecima.  

Cipele s printom

Vašem ormanu s cipelama ove sezone trebaće samo ovaj chic dodatak – cipele s printom. I sasvim je svejedno da li više volite cvetni uzorak, životinjski ili grafički print. Savršene su u kombinaciji sa farmericama, običnom belom majicom i kožnom jaknom.

Kaput ili jakna boje trule višnje

Ovo će biti „it“ boja ove sezone. Doboljno je da vam kaput ili jakna budu u ovoj boji!

Smoking pantalone

Pantalone sa prugom na bočnoj strani pored toga što su veoma trendi, imaju još jednu dobru stranu: vizuelno vas izdužuju. Kombinujte ih sa svilenom bluzom i cipelama s visokom petom ili pak za ležernije trenutke sa omiljenim širokim džemperom.

Džemperi sa grafičkim printom

Pozdravite se sa dosadnim, jednobojnim džemperima, ove godine nose se džemperi jednostavnog, klasišnog kroja i sa razigranim i veselim geometrijskim elementima i ilistracijama u svim bojama.

Zanimljive kragne

Kragne koje naknadno prikače na košulju ili majicu postale su popularne ovog leta, a pravi zamah dobiće ove jeseni. Svi modni brendovi koji nude i asesoare imaće ih u svojim kolekcijama, pa ne morate brinuti da ih nećete moći pronaći.

Tagovi: