Nova kolekcija za oblikovanje tela

by | mart 6, 2015

Od sezone proleće – leto 2015. Calzedonia predstavlja novu kolekciju proizvoda za oblikovanje tela, rađenu u Emana tehnologiji, od “poliamid smart” prediva.

Foto: Calzedonia

Foto: Calzedonia

Ova inovativna tehnologija uključuje biološki aktivne minerale u predivo i na taj način pojačava razmenu toplote koja prodire u kožu i na taj način poboljšava mikrocirkulaciju za 88%. Rigorozna laboratorijska ispitivanja koja su rađena u međunarodnim kozmetičkim institutima sertifikovali su ovu liniju i naglasili da je jedna od najvećih prednosti koje donosi Emana poboljšanje u glatkoći kože.

push_up_COSMETIC_web A
Ovu tehnologiju Calzedonija je primenila na svojim “push up” helankama koje su dostupne u crnoj boji i boji teksasa. Asortiman proizvoda ove kolekciju uključuje proizvode sa visokim i plitkim pojasom, nudeći kompletan izbor artikala koji su u stanju da zadovolje potrebe svake žene koja želi da poboljša svoj izgled.

Nakon nošenja proizvoda rađenih u ovoj tehnologiji i to samo nakon mesec dana, razlika je vidljiva. Šest sati dnevno, u intervalu od četiri nedelje je dovoljno da vidite i osetite efekat koji pruža Emana. Sve što treba da uradite je da nosite svoje omiljene Calzedonia helanke za oblikovanje tela.

Promocija artikala ove kolekcije je u periodu od 12. do 22. marta 2015. u svim Calzedonia radnjama u Srbiji.

Tagovi: