Nove patike koje ćete obožavati

Pre nekoliko sezona, na sreću svih, patike su postale deo svakodnevnice. Kako su se ponovo vratile u modu i prestale da budu samo obuća za trening, osim klasičnih sportskih modela pojavile su se nove varijante nosive u različitim prilikama. Trend koji prednjači kada su u pitanju patike za svaki dan jeste retro osvrt sa modernim elementima.

Foto: @caradelevingne

Puma nam je pripremila jedan ovakav model u pravim prolećnim bojama. U okviru kolekcije „Do You“ čije je zaštitno lice Kara Delevinji, pojavile su se neodoljive patike retro dizajna od kože i velura sa širokim satenskim ili plišanim pertlama nalik na mašne.

@_shoesfactory

Pročitajte i… Novi minimalizam i kako ga nositi

Kliknite na sledeću stranu…

Pastelni tonovi i klasične crna i bela boja, kao i dizajn koji neodoljivo podseća na patikice za devojčice pružaju im onu nevinu ženstvenu notu potrebnu da se ublaži sportska crta samih patika. Ovaj neodoljivi model može se nositi uz široke midi suknje, lepršave letnje haljinice, nezaobilazne karnere, ili prosto džins i pamučnu majicu.

@catherinkao

Insta devojke su već poludele za njima, pa očekujemo da će ovog proleća Puma Basket Heart model potpuno zavladati ulicama. Ako ste oduševljeni kao i mi predlažemo da prosto odaberete boju koja ide uz svu garderobu koju posedujete i uživate u slobodi pokreta u svojim novim patikama.

@sneakernewsindia

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje