Obucite se u skladu s godinama…

by | januar 23, 2012

Da će prolećna sezona biti u znaku boje peperminta već ste saznali i uvereni smo da ste se polako bacili u potragu za odećom i modnim dodacima u nekoj od pepermint nijansi. Međutim, osim same boje peperminta proleće će biti u znaku primetnih, hrabrih i sve samo ne običnih odevnih kombinacija.

Možda vam na prvu ruku ne izgleda kao da ljubičasta, boja peperminta i boja karamele idu zajedno, ali verujte nam da će ova kombinacija izgledati odlično na mladim devojkama koje se ne boje boja i odvažnih stajlinga.

Dvadesete

Tridesete su možda ozbiljne, međutim opet napominjemo da su to godine u kojima je većina pronašla svoj stil i može nositi gotovo sve! Trend koji će biti veliki hit je trend spajanja šarenih pantalona sa primetnih gornjim komadom u sličnoj nijansi. Da sve ipak bude elegantno, nosite crne modne dodatke.

Tridesete

Ni četrdesete se ne moraju bojati mešanja uzoraka ukoliko su svi komadi koje planiraju da spoje elegantni i sofisticirani. Uz crno-belu suknju i ova naizgled ležerna vesta može izgledati jako damski.

Četrdesete

Izvor:fashion.hr

Tagovi: