Omogućite bebinoj koži da diše uz Pampers zaštitu od 5 zvezdica

by | novembar 18, 2013

Svaka majka zna da je za kožu njene bebe najvažnije omogućiti joj da diše. Tako bebina koža zadržava onaj nežni osećaj, a svi znamo da dobra nega kože omogućava da beba raste zdravo i srećno.

Premium-Pack-with-Wipes

 

Kako majke mogu da budu sigurne da bebina koža dobija dovoljno svežeg vazduha tokom celog dana, a da ne moraju da ih puste da šetaju bez pelena?

Pampers Premium Care pelene poseduju propustljive mikropore koje omogućavaju protok svežeg vazduha u pelenu i vlažnog van nje, pomažući na taj način stvaranje dobrog okruženja za bebinu kožu u peleni. Na taj način smanjuje se rizik od preterane hidratacije kože, sprečavaju se iritacije, a bebinoj koži je na usluzi komfor i zaštita od 5 zvezdica.

Pružanje svežeg vazduha bebinoj koži pomaže razvoj njenih čula, odnosa sa vama i drugim ljudima u njenom bliskom okruženju, kao i njenog fizičkog zdravlja. I recimo ovo na glas: uključivanje deteta u svet oko njega, od njegovog najranijeg doba, učiniće ga komunikativnijim i spremnijim na svakodnevne izazove.

Za više informacija vezanih za razvoj i negu vaših mališana, posetite sajt www.pampers.rs ili Mamin svet FB stranicu “Pitajte stručnjake”. Stručnjaci su spremili savete za vas i vašu bebu.

Tagovi: