Opra Vinfri poklonila publici putovanje sa Džonom Travoltom

by | septembar 15, 2010

Popularna američka televizijska voditeljka Opra Vinfri priredila je svojoj publici veliko iznenađenje – poklonila im je osmodnevni put u Australiju, na koji će ih odvesti niko drugi nego američki glumac Džon Travolta, prenosi „Telegraf“.

Opra Vinfri

Svaki od 300 članova publike leteće sa Oprom u Australiju, a avionom će upravljati Džon Travolta.

Ovo iznenađenje voditeljka je publici priredila u juče emitovanoj, prvoj emisiji poslednje sezone njenog šoua.

U studiju je vladalo opšte oduševljenje, letele su konfete, a scena je pretvorena u mali aerodrom sa kompletnom propratnom „scenografijom“.

Najveće oduševljenje nastupilo je kada je Opra saopštila da će njihovim avionom pilotirati Džon Travolta, koji je potom „iskočio“ iz aviona na sceni. Glumac povremeno pilotira za australijsku kompaniju „Qantas“, prenosi „Telegraf“.

Opra Vinfri i Travolta planiraju ovo putovanje već godinu dana, kako bi obeležili i proslavili završetak popularnog šoua. Šou Opre Vinfri, koji se emituje već 25 godina, prestaće sa emitovanjem 2011. godine.

Odluku o kraju snimanja svoje emisije Opra je objavila prošle godine.

„Ova emisija je obeležila moj život, ali znam kada je dosta, osećam to. Broj 25 je savršen za kraj. Sada je pravo vreme“, rekla je tada Opra, prenosi „Dejli mejl“.

Slično iznenađenje Opra je pripremila svojoj publici 2004. godine, kada je svaki od njih na poklon dobio automobil, prenosi „Telegraf“.

„Ovo je moja poslednja šansa da učinim neku veliku, dobru stvar“, rekla je Opra komentarišući svoj potez.

Tagovi: