Ova izdanja Ivane Španović ostaviće vas bez daha!

by | jul 20, 2020
Ivana Španović, moda

Naša najuspešnija i najpoznatija atletičarka Ivana Španović potpuno je posvećena sportu, ali kada ne osvaja medalje, ona blista u perfektnim modnim izdanjima, gde god se našla. Ivani retko ko može da izađe na crtu, ali ne samo kada je reč o sportu. Nismo je bez razloga više puta proglašavali jednom od naših najlepših sportistkinja, jer kada se dotera Ivana pleni pažnju, bez premca.

To što je šampionka, ne znači da ne može da dominira crvenim tepihom u savršenim modnim izdanjima koja joj savršeno pristaju. Uska bela haljina, sofisticirana bunda i zanosni saten probudili su pravu divu u Ivani.

Ivana Španović u maloj crnoj haljini

Ivana veoma dobro zna koliko je mala crna haljina moćno oružje, pogotovo ako imate tamniji ten kao ona. Možete je nositi u skoro svakoj prilici i bez previše aksesoara. Lepa kosa i neodoljiv osmeh biće sasvim dovoljni.

Klasična elegancija

A kada poželi da svoj stil oboji romantikom, Ivana to učini na ovaj način. Elegantna košulja koja prati linije tela sa interesantnim detaljima u vidu ružica i suknja „A” kroja koja nikada ni izlazi iz mode. Dodajte i simpatične cipelice i stil je savršen!

Iako mnoge žene beže od jarkih boja jer nisu sigurne da li bi umele da ih ukombinuju na pravi način, Ivana veoma vešto uklapa i tirkiznu boju u svoj stajling. Priznaje da ne ume da izgleda kao sve ostale devojke na Instagramu, ali da haljinu ipak obožava.

A i zašto bi bila kao i ostale? Ipak, ne može svaka da se pohvali harizmom.

 

Marko Markovic/Ata images