Ovaj trend je potpuno zavladao ulicama. Da li vam se dopada?

Dobitna kombinacija za sezonu koja nam predstoji jeste kombinacija crvene i roze boje. Ovaj veliki trend prihvatile su najpre poznate dame i modne blogerke, a onda i ostale žene širom sveta. Iako je nekada bilo nezamislivo spojiti ove dve boje sada one zajedno čine jednu sjajnu modnu celinu.

Foto s leva na desno: @irene_cherry_b, Guliver/Getty Images, @irene_cherry_b

Sigurno se sećate one iz detinjstva: „Crveno i roze nose samo koze“. Kada smo bili mali ovo pravilo je zaista važilo. Vremenom se kvalitet materijala, intenzitet boja i novih nijansi toliko poboljšao da je kombinacija crvene i roze postala veoma lepa. Kada malo bolje razmislimo… vatrena crvena i girly roze čine savršenu kombinaciju svega što jedna žena treba da ima u sebi, pa zašto to ne bi i pokazala.

Foto: @stylemejilly

Foto: @mari_amorez

Pročitajte i…Bomber jakna veliki je hit i ove sezone, a ovako je nosi Sara Jo

Kliknite na sledeću stranu…

Od puder roze do ciklama, sve nijase dolaze u obzir ukoliko želite da isprobate trend. Isto važi i za crvenu. Sve opcije od koralnih tonova do svetlo bordo u igri su za postizanje savršene harmonije. Nijanse su toliko mnogobrojne pa ostavljaju bezbroj mogućnosti.

Foto: @lovesilverlining

Foto: @babykappy

Kako su ove boje već same po sebi upadljive nemojte im dodavati treću. Ukoliko ne možete da postignete total look crna, bela, bež ili svetlo siva dobro će se uklopiti u celinu.

Foto: @ilovefitame

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi: