Ove Beograđanke nisu poznate, ali dominiraju Instagramom kao da su sa naslovnih strana

by | avgust 17, 2016

Sve su žene lepe na svoj način, zar ne? Kada leti pogledate na plaži, sve su seksi, čak i ako nisu savršene. Imaju nešto u očima, ili držanju, možda imaju prelepu kosu ili oči. Možda usne, a možda su jednostavno veoma simpatične. Neke jednostavno imaju stila i imaju stav, a to je ponekad dovoljno. 

Instagram nam je približio i one „obične“, nepoznate žene koje hodaju ulicama Beograda, a kojima se neretko divimo! One nisu u žiži javnosti, ne bave se javnim poslom, ali ipak plene pažnju gde god da se pojave.

Zgodne su, atraktivne, hrabre i u trendu, i baš zato na društvenim mrežama imaju „armiju“ fanova, nekada veću i od slavnih dama.

Pročitajte i… Zahvaljujući njima OVI kupaći kostimi DOMINIRAJU toliko da i pesak GORI

Kako izgledaju i čime se bave ove lepe dame pogledajte na sledećoj strani… 

Njihovi foloveri mere se u desetinama hiljada, a ta brojka neprestano raste. Ove Beograđanke su ažurne na svojim profilima, deleći sa pratiocima lepe trenutke iz svog života – sa putovanja, iz izlazaka, svakodnevnih šetnji.

Pročitajte i… Da li je ona naša najlepša manekenka? Zovu je srpskom Larom Kroft, a zasenila je i Hale Beri!

Neretko se provuče i poneka provokativna fotografija, ali zašto skrivati lepotu, zar ne?

Ovakvih devojaka na Instagramu ima daleko više nego što biste pogodili, ali metodom slučajnog izbora, mi smo rešili da vam predstavimo ovih pet dama.

Anja Nastić ima gotovo 65 hiljada pratilaca na Instagramu. Ova lepa brineta je rođena Sarajka, ali već dugi niz godina živi u Beogradu. Na njenom profilu videćete fotke uglavnom iz noćnih izlazaka, ali i sa pudlom Atinom, koju obožava, kao i pse uopšte.

Marija Kršikapa može da se pohvali da je prati čitav jedan mali grad – više od 18.000 ljudi. Istakla je da studira biznis i ekonomiju u Bolonji. Uvek je krasi širok osmeh, a moramo da primetimo i njen istančan ukus za modu. 

Lela Radulović će vas oduševiti! Ova super seksi i trendi devojka je fotograf po profesiji, a živi život punim plućima – uglavnom provodi vreme na sunčanoj Ibici i uživa u ljubavi sa zgodnim suprugom. Broj njenih fanova je skoro 30.000 hiljada.

Pročitajte i… Ovako se postavljaju standardi! Seksi noge i čizme koje će ubrzo SVI nositi

Milica Puzović je definitivno neko ko je srušio predrasude da lepota i pamet ne idu zajedno. Naime, ova mlada dama diplomirala je na Fakultetu političkih navika. Upadljiva lepota i izvajana figura obezbedili su joj čak 47 hiljada pratilaca na Instagramu.

A photo posted by Milica Puzovic (@puzoviceva) on

Ove divne dame samo su još jedan u nizu dokaza da su Srpkinje definitivno najlepše žene u Evropi, ali i šire!

 

Tagovi: