Ove praktične i neobične torbe biće glavne zvezde prolećnog šopinga

by | januar 27, 2017

Ljubav prema modi je neprolazna. Ovo nije citat poznatih svetkih dama i ikona stila, već najobičnija konstatacija. Ako ste zaljubljenik u modu kao takvu, a ne samo u krpice i stavrčice, onda je zaista posmatrate drugim očima i u njoj pronalazite najneverovatnije detalje.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Jedan od takvih za nas predstavlja tašnice kružnog oblika. Sećate li se da su ih nosile vaše mame? Sada su ponovo tu. Potpuni su trend i sve češće je moguće sresti devojku sa tako neobičnom tašmnicom.

Dizajn i neobičan oblik definitivno postao je hit uličnog stila, pa je sve više modnih blogerki koje svoje Instagram profile i blogove ukrašavaju i jednim ovakvim detaljem. Ovo ne znači da će kockaste, i duboke, vrećaste torbe otići u zaborav. Naprotiv, kružni oblik samo je jedan u moru ideja koje su nas zaista privukle na prvi pogled.

Jenostavne i privlačne odaju neverovatne mogućnosti za kreativne dodatje. Stoga, dizajneri imaju svu slobodu da se pomalo poigraju sa njihovim izgledom. Često uključuju zanimljiv način zaključavanja, štampane materijale, aplikacije sa različitim porukama, kombinacije različitih otisaka ili crno-bele verzije.

Pročitajte i… U Zari je glavni hit suluda prolećna kombinacija dve nespojive boje

U pastelnim bojama idealan su dodatak letnjoj haljini i za tren će vaš autfit učiniti modernim i sofisticiranim.

A photo posted by Concept15 (@concept15milano) on

Mnoge velike modne kuće uveliko su ih uvrstile u svoje modne kataloge, pa nam je sve lakše da dođemo do njih.

Izaberite onu koja vam se najviše uklapa uz svakodnevne outfite i sigurni smo da nećete pogrešiti.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: