Pamela Anderson: Pomoć za Haiti

by | januar 24, 2012

Holivudska glumica Pamela Anderson rešila je da se odrekne svog skoro pet godina starog “Rendž rovera” kako prikupila novac za ugrožene ljude na Haitiju, koji su usled zemljotresa ostali bez krova nad glavom.

Pamela Anderson je na sajt za aukcije stavila svoj džip “Rendž rover”, kako bi podržala akciju Šona Pena koji prikuplja novac za obnovu ostrva Haiti koje je pogodio jak zemljotres.

Najveća dosadašnja ponuda je tideset hiljada dolara, a u sledećih tri dana, koliko traje aukcija, Pamela očekuje da njen džip dostigne cenu od pedeset hiljada dolara.

Sve što je bilo potrebno da uradim, jeste da pogledam svoj savršeno negovani prilaz kući u kojem su parkirana dva automobila. Odmah sam pomislila kako mogu svoju udobnost da podelim sa drugima. Zašto ne bih nekome, ko nema nijedan automobil, dala jedan? – rekla je glumica.

Rover me je dobro služio par godina. Imao je par incidenata zato što ga je vozio moj bivši suprug Tomi Li, ali nema razloga da ne dostigne visoku cenu – zaključuje slavna plavuša.

Tagovi: