Pet trendova koji će i zvanično nestati u 2017. godini. Iznenađene?

by | januar 31, 2017

Šta ove sezone treba i zvanično da izbacite iz ormara, bar ako je verovati modnim stručnjacima? Koje to krpice ne treba da ugledaju svetlost dana ovog proleća i šta će ih zameniti? Priznajemo, pomalo smo zatečene određenim tokovima; recimo vladavini skinny džinsa je došao kraj! 

Foto: Guliver/Getty Images

1. Skinny džins

Zanmo da je ovo trend koji obožavate i nismo očekivali da će nas napustiti već nakon nekoliko sezona. Ipak, modni gurui tvrde da će uske farmerke pokleknuti pred čuvenim „mama“ džinsom – tačnije klasičnim farmerkama ravnog kroja.

Foto: Guliver/Getty Images

2. Bele patike 

Svi ih imamo u ormaru – klasične, bele patike koje fantastično idu uz sve i uklapaju se i u sportske i u street style varijante. Ipak, došlo je vreme da im kažemo zbogom bar na neko vreme, jer nešto avangardniji modeli stupaju na scenu!

Pročitajte i… Komadi garderobe iz Zare koji izgledaju skupoceno i otmeno, a pristupačni su!

Foto: Guliver/Getty Images

Kliknite na sledeću stranicu… 

3. Korseti

Tokom prošle sezone slavili su se kao komad koji ističe žensku figuru, a neke slavne cice nosile su ga čak i preko košulja, bluza i majica (klan Kardašian-Džener), ali se čini da ove godine odlazi u zaborav. Nadamo se da niste bacali novac! 😉

Foto: Guliver/Getty Images

4. Visoke štikle

Pa, podrazumeva se da će štikla uvek biti moderna, ali ovog puta odzvonilo je onim vrtoglavo visokim i tankim potpeticama. U trendu će biti cipele sa blok petom, platforme i uopšte sve one nešto deblje štikle.

Foto: Guliver/Getty Images

5. Zvono ili „tulip“ haljine

Već nekoliko sezona unazad u fokusu su bile haljine A kroja ili one „zvono“, ali sada neće biti ni blizu popularne koliko će to biti haljine asimetričnog kroja.

Pročitajte i… Kombinacija boja koju modne blogerke već obožavaju. I vi ćete još ovog proleća

Foto: Guliver/Getty Images


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi: