Pošaljite Vaše „Pismo Juliji“ i spremite se za putovanje koje nećete zaboraviti!

by | avgust 3, 2010

Distributerska kuća TUCK, u saradnji sa turističkom agencijom FIBULA, organizovala je specijalnu akciju, u susret premijeri filma „Pisma Juliji“.

Pisma Juliji

 

Nije važno da li volite klasične izlive nežnosti, ili ste prihvatili moderan način komunikacije. Važno je samo da ste romantični i zaljubljeni. Oni koji još uvek vole da pišu ljubavna pisma, svoju poruku voljenoj osobi mogu da ubace u specijalno dizajnirano sanduče, koje će biti postavljeno u bioskopima „Tuckwood“, „Ster“ i „Kolosej“. 

Oni, koji su se preorijentisali na savremen način života, pa samim tim i savremen način iskazivanja emocija, sms poruku mogu poslati na broj 2392.

Svako ko posalje poruku, ljubavne sadržine, poput poruka koje se ostavljaju na Julijinom zidu u Veroni, dobija šansu da osvoji vrednu nagradu. 

A nagradu, romantično putovanje za dvoje, u Italiju, osvojiće pošiljalac najlepše, najromantičnije i najoriginalnije poruke.

Akcija traje do premijernog prikazivanja filma, dakle 20. avgusta. Za sve one, čije su poruke ušle u konkurenciju za glavnu nagradu, a nisu je osvojili, biće organizovana specijalna projekcija filma u bioskopu „Tuckwood“, u subotu 21. avgusta, na koju će moći da povedu i voljenu osobu.

 

Tagovi: