Predimenzionirane nogavice. Da li ćete ih probati ovog proleća?

Oversized ovo i preveliko ono sada se može naći svuda. Svetu je, valjda, dosadila uska gardeorba koja dobro stoji samo izrazitim mršavicama. Nakon jakni, košulja i haljina na dnevni red došla su naglašena zvona.

Pantalone sa predimenzioniranim nogavicama pravo su obeležje sezone, a javljaju se u nekoliko varijanti. Svaka opcija jednako je zanimljiva i pogodna za određenu priliku i tip građe.

PANTALONE SA KARNER NOGAVICAMA

Pantalone u jarkim bojama ili crnoj varijanti sa širokim zvonom nalik karneru viđene su na mnogim IT devojkama. Pogodne su za svakodnevni izgled nošene uz patike ili formalnije prilike kada se kombinuju uz visoke potpetice. Ovaj raskošan model, zbog forme, pristaje kako nižim tako i visokim devojkama. On naglašava noge i, zbog najuže tačke na kolenima, čini da telo izgleda zaista vitko.

Foto: @brodleojay

FARMERKE SA NAGLAŠENIM ZVONOM I ŠLICEM

Džins je uvek prednjačio kada su zvoncare u pitanju, pa nije čudno što je i sada ova forma zastupljena baš na ovom materijalu. Zvoncare su takođe vrlo versatilne, i lako se nose u različitim prilikama, čak iako imaju neobičan šlic. Ovaj model odlično pristaje visokim ženama, dok dame nižeg rasta mogu da ih nose uz visoke potpetice.

Foto: @pearlskw

ZVONO KOJE KREĆE OD STRUKA

Pantalone i farmerke sa jako širokim nogavicama koje se, zvonasto, spuštaju čak do zemlje postale su veliki hit. Lako se nose i kombinuju ali njihov osnovni problem leži u tome što ne pristaju svakome. Izrazito mršave žene mogu ih nositi bez obzira na visinu. Kada je neki drugi tip građe u pitanju one dosta šire i skraćuju figuru, pa nisu preporučljive.

Foto: @thedailydenim

Pročitajte i…Kolekcija s karakterom i romantičnom notom za modernu ženu