Princeza Olimpija je nova IKONA STILA i Kejt Midlton joj zaista nije ni do kolena

by | septembar 2, 2016

Upoznajte mladu princezu koja se svojim stilom brzo nametnula kao najbolje obučena dama plave krvi… Možda ste smatrali da je Kejt Midlton savršeno stilizovana, uvek sa ukusom i merom, ali Marija Olimpija je to podigla na viši nivo! 

Princeza Marija Olimpija, kćerka grčkog princa Pavlosa, prema ima tek 20 godina, osvaja kuloare modnog sveta i već dugo se šuška da je vojvotkinji od Kembridža održala čas stila!

Vitka plavuša nikada ne igra na kartu provokativnosti, kako i dolikuje njenom kraljevskom poreklu, već je uvek neodoljivo šik, ali istovremeno sofisticirana i veoma otmena. Njene efektne i šarenolike kombinacije osvajaju srca trendseterki širom sveta, i modni stručnjaci tvrde da je pitanje trenutka kada će se čitava planeta usaglasiti da je upravo ona najbolje odevena dama iz kraljevskih krugova.

Pročitajte i… Ona je kraljica aksesoara i zna da samo jednim šik detaljem svaki autfit učini savršenim!

Simpatična princeza kreće se u vodama umetnosti, onda studira dizajn i fotografiju u Njujorku, a redovan je gost prestižnih revija, ali i ostalih modnih dešavanja.

Pročitajte i… Seksepilne i glamurozne haljine samo ove dame mogu da ponesu. I izgledaju odlično!

Fantastične modne kombinacije mlade princeze pogledajte na sledećoj stranici…

Olimpija po očevoj strani pripada grčkoj kraljevskoj porodici, dok je njena majka Mari Šantal kćerka američkog milijardera. Jedina je kćerka ovog aristokratskog para, a pored nje imaju još četiri dečaka. Ona ne govori grčki, ali redovno sa ponosom ističe svoje poreklo i čest je gost u svojoj domovini.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Pročitajte i… Samo su Rijana i Keri Bredšo dovoljno šik da obuku ovako sumanutu kombinaciju!

S obzirom na specifične krugove u kojima se kreće, neizbežno je da se stil ove lepotice poredi sa Kejt Midlton, ali kao što smo već napomenuli, Olimpija je već nadmašila suprugu princa Vilijama.

„Dopada mi se njen stil, ali ja sam mlađa i daleko više od nje eksperimentišem sa modom. Drag mi je pariski, milanski i njujorški street style“, odgovorila je za Vanity Fair ona na ovakva poređenja, i dodala još par reči o svom stilu:

„Uvek se oblačim kao da ću sresti nekog posebnog taj dan. Moj stil se mnogo promenio otkad sam u Njujorku, a mislim da su me društvene mreže naterale da postanem svesna onoga što oblačim“, zaključila je zgodna princeza.

Njene zanimljive autfite možete pogledati u našoj foto galeriji.

Pročitajte i… Naomi, Amber, Riri – nikad lepše! One su bile NAJBOLJE obučene na dodeli MTV nagrada!

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: