Proglašena dobitnica Bioten HYALURONIC 3D kreme

by | oktobar 2, 2016

Jedna čitateljka koja nam je ostavila najinteresantniji komentar na temu “Kako hidrirate svoju kožu?”, osvojila je Bioten HYALURONIC 3D dnevnu kremu protiv bora.

Foto: PR

Foto: PR

Pobednica ovog beauty izazova je:

Čitateljka Dragana sa komentarom: Oduvek imam problema sa suvom kožom lica a ovo je način na koji ja svoje lice hidriram. Pomešam oko 0,5 dl maslinovog ulja i 1 dl bademovog ulja. Gazu natopljenu uljem stavim na lice i držim je oko 20 min a nakon toga isperem toplom vodom. Maslinovo i bademovo ulje je lako pronaći u prodvnicama i jedna bočica vam zaista dugo traje. Ovaj tretman sam radila u početku 1 nedeljno a u poslednje vreme, zbog poboljšanja koje sam primetila i jednom u 2 nedelje. Budite oprezni i nemojte preterati sa ovim uljima da vam se koža ne počme naglo mastiti. Nadam se da će vam pomoći koliko i meni :*

Čestitamo Dragani ali se i zahvaljujemo ovim putem na korisnom receptu koji je podelila sa nama. U nastavku, podsetite se koje dobrobiti donosi HYALURONIC 3D dnevna krema koju je osvojila naša verna čitateljka.

Bioten HYALURONIC 3D dnevna krema deluje protiv bora, ali ujedno pruža intenzivnu hidrataciju sa trenutnim i produženim dejstvom. Inovativna formulacija je bazirana na TROSTRUKOM SISTEMU hijaluronske kiseline koji momentalno nakon nanošenja zaglađuje površine kože, ali ima dejstvo i na duboke bore. Klinički potvrđeni rezultati pokazuju da nakon mesec dana korišćenja, koža postaje vidno zategnuta i hidrirana.

Tagovi: