Proleće može da počne! Uz ove naočare bićete potpuno šik i posebne

by | januar 31, 2017

Kendal i Kajli Džener definitivno su napravile korak dalje u modnoj industriji. Pored toga što njihovo mišljenje cene mnoge poznate dame, sada će ih još više ceniti u tom svetu.

Guliver/Getty Images

Naime, lepe sestre su u svet mode upotpunile novim aksesoarima – sunčanim naočarama koje su već postale neverovatan hit.

One su svoju prvu kolekciju Kendall+Kylie pokrenule januara 2016. godine i sada, u saradnji sa modnim brendom PacSun, predstavile su savršene naočare za sunce koje vas definitivno neće ostaviti ravnodušnim. One su ovu kolekciju osmislile isključivo za izuzetno popularan modni brend Revolve.

Na promociji kolekcije naočara one su rekle da smatraju naočare za sunce najvažnijim modnim detaljem koji celom stajlingu dodaje poseban šarm.

Pročitajte i… Šest prolećnih haljina koje ćete jedva čekati da nosite. Nama se dopadaju sve!

Kolekcija je sačinjena od nekoliko ključnih modela, a cene naočara za sunce se kreću u rasponu od 145 do 220 dolara.

Dakle, prolećna sezona definitivno može da počne, a vi izaberite model koji vam se najviše dopada, naravno, samo ako se uklapa u vaš budžet. 🙂

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi: