Red carpet: Veče emocije i glamura

by | mart 30, 2017
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Najposećenija revija druge večeri 41. Belgrade Fashion Week-a bila jeupravo od mlade kreatorke Bojane Jovetić i neprevaziđenog Boška Jakovljevića. Zašto kažem neprevaziđenog? – Od kreiranja sportske odeće u saradnji sa brandom PWL, preko segmenata, performansa, nastupa Tijane Dapčević, sve do kreiranja najfinijih odela kako za muškarce i za žene, tako i za najmlađe. Ko je sve uživao u ovoj predivnoj večeri pogledajte u nastavku.

Sara Jovanović je noseći brand Adidas istom dala potpuno drugu notu. Oduševi nas uvek izborom komada, kao i daljim kombinovanjem. Jedna sportska suknja dosegla ej nivo elegancije uz geisha sako i elegantnu torbicu.

Anđelka Prpić izgledala je prolećni nežno u floralnoj haljini sa dodatkom čipke. Odličan izbor cipela čija se boja stopila uz ten.

Na narednim stranicama pogledajte još zapaženih zvanica prvog reda.

Volimo sako haljine, a ko će da ih iznese na ukusniji način do predivna Danijela Dimitrovska. Nedavno je promenila izgled svoje kose i moramo primetiti da, uz ove novitete, Danijela izgleda svežije.

Foto: Dragan Cvetkov

Biljana Obradović je rado viđen posetilac Nedelje mode jer je neko ko je, kroz svoje iskustvo i rad, dosegao nivo kompetentnosti da bude među zvanicama prvog reda. Blagi karneri na rukavima su doprineli ljupkosti kompletnom izgledu naspram metalnih detalja na cipelama.

Ana Pendić naprosto zavodi pogledom, ali i izbor nijanse za potpetice joj je fenomenalan! Retko lep model plisirane suknje koja se, svakako, dobro kombinuje uz teksas košulju.

Foto: Dragan Cvetkov

Suknja na meni, koja je većinu žena ostavila bez daha, jeste deo Udruženja Modna laboratorija, mlade stvarateljke Maje. Reebok nas natpisom na majici opominje na poentu življenja, budite dobar deo!

Marina Tadić i Lepa Danojević su devojke koje svoj odlučan karakter uvek izraze odećom. Svaki komad govori za sebe, a zajedno sklopljeno čine savršen tandem. Čija vam se kombinacija više dopada?

Snežana Dakić u društvu ćerkice izgleda uvek kao da se predobro zabavlja i uživa. Dopadaju nam se neprubljeni krajevi farmerica, izbor cipela kao i devojčicini metalik detalji.