Sedam veličanstvenih plus size dama čije blogove treba da pratite

by | avgust 5, 2015

Ove devojke potvrđuju da modna pravila postoje da bismo ih srušili!

obline

Budući da predstavnicima modne industrije treba previše vremena da shvate da postoji ogromna razlika između nerealnih vizija žena koje odeću reklamiraju i onih koje istu tu odeću zapravo kupuju, blogosfera je odavno postala utočište realnih lepotica koje se ne stide svojih oblina i onoga što bi, gorepomenuti modni stručnjaci nazvali fizičkim manama.

Zahvaljujući njihvooj ogromnoj ljubavi prema modi i umetnosti, njihovoj praktičnosti i nesumnjivom talentu, te velikoj dozi inspracije kojom nas zasipaju, ove modne blogerke postale su neke od najcenjenijih na internetu. Na njihovim blogovima i Instagram stranicama nećete naći fotošopirabe slike i skrivene „nepravilnosti“. Njihove modne stranice su mesta na kojim ćete naći pregršt odličnih ideja, inspirativnih citata i svakako neophodnu dozu samopouzdanja koja krasi svaku od ovih lepotica. Davno je prošlo vreme kada su dozvoljavale da ih oštre reči i uvrede iz okoline bole, sada su one jače i lepše nego ikada pre, i tu su da vam pokažu da je zavoleti sebe najteža i najbolja lekcija koju svako treba da sahvlada.

U nastavku pogledajte naših 7 omiljenih modnih blogova koje vode prelepe devojke sa oblinama.

Nikolet Mejson

Foto: Instagram/nicolettemason

Foto: Instagram/nicolettemason

Nikolet je definitivno jedna od najpoznatijih plus-size blogerki, i za razliku od mnogih, živi od svog bloga i pisanja o modi. Redovni je saradnik renomiranog modnog časopisa Marie Claire.

Kliknite za nastavak teksta

Gabi Freš

Foto: Instagram/gabifresh

Foto: Instagram/gabifresh

Još jedan modni mag među blogerkama. Ono što cenimo kod Gabi je njena totalna samouverenost, jer se ova devojka vrlo rado slika u bikiniju i kratkim topovima. I izgleda zanosno! A mi se tu nešto cimamo oko ono malo celuliuta… Ona zaista zna da stavi stvari u pravu perspektivu.

Kliknite za nastavak teksta

Girl With Curves

Foto: Instagram/girlwithcurves

Foto: Instagram/girlwithcurves

Osim odlilčnih modnih kombinacija ovde ćete naći i korisne beauty tutorijale. Blog vodi simpatična Taneša, studentkinja koja je, pooput Nikolet, svoje mesto našla u svetu modnih časopisa.

Kliknite za nastavak teksta

Curvey Girl Chic

Foto: Instagram/curvygirlchic

Foto: Instagram/curvygirlchic

Alison Teng iz Kalifornije redovno piše za modnu sekciju magazina People. Zanimljivo je da na njenom blogu mpožete naći odlične recepte i savete o ishrani, što je opet tema koje se neke plus-size blogerke drže podalje.

Kliknite za nastavak teksta

Garner Style

Foto: garberstyle.blogspot.com

Foto: garberstyle.blogspot.com

Časiti je jedna od pionira na ovoj sceni i napisala je knjigu koju verovatno poseduju sve blogerke na ovoj listi, a to je „The Curvy Girl’s Guide to Style“. Započela je ovaj blog kako bi pratio rad njenog savetovališta za pozitivan body image, a sada potpuno živi od njega, nalazi se na zahvalnicama devojkama širom sveta, a njen rad je zapazila čak i Opra Vinfri koja ju je pre nekoliko goidina pozvala da gostuje njenoj emisiji.

Kliknite za nastavak teksta

Džej Miranda

Foto: Instagram/pinklip

Foto: Instagram/pinklip

Džej Miranda je inspirativna i uspešna blogerka koja osim o modi i oblinama, piše i omajčinstvu i enterijeru. Sada je ponovo trudna i spremna da sa vama podeli razne savete o zdravlju u trudnoći.

Kliknite za nastavak teksta

Le Blog de Big Beauty

Foto: Instagram/stephaniezwicky

Foto: Instagram/stephaniezwicky

Francuskinja Stefani je možda najcenejnija plus size blogerka koja piše već 10 godina, a toliko je uspešna zahvaljujući svom nesputanom šarmu i iskrenosti. Retko ko je ikada tako otvoreno progovorio o tome kako to zaista izgleda kada ne voliš svoje telo, kako je teško zavoleti sebe i naučiti da kontrolišeš svoj apetit, da brojiš zalogaje i da se na kraju kjrajeva, osećaš dobro u sopstvenoj koži.

Tagovi: