Spremajte ormane! Bez ovih komada odeće nećete moći da zamislite 2017.

by | januar 5, 2017

Brzo nam je prošla, pa 2016. nismo stigli ni da izanaliziramo, a već imamo pregršt stvari koje nas čekaju u ovoj godini. Osim što će se verovatno dogoditi promene na različitim društvenim poljima, isto tako ih očekujemo i u svetu mode, što, usaglasićete se, nežniji pol najviše zanima.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Svečane haljine, odela, suknjice i šljokičave majice vratićemo u orman, a nove komade trebalo bi nabaviti i odmah ispratiti sve trendove koji nas očekuju u 2017.

Većina komada je zanimljiva, ali da li će vam se dopasti i da li ćete ih rado nositi, ostaje da sami odlučite.

Majice sa sloganom

Komad odeće koji svakodnevno nosimo – sasvim obične majice – sasvim su u redu, ali ono što nas čeka u narednim mesecima su majice sa sloganima. Kako vam se sviđa ova ideja?

Zvoncare

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Pantalone na koje smo uspeli da zaboravimo, vraćaju se na velika vrata. Ako ste ih nosile ranije i bile zaljubljene u njih, sigurno imate neke u svom malom „šteku“… Ako to ipak nije slučaj, ne brinite, nagledaćete ih se u narednim mesecima.

Torbice s lancem

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Minimalistički dizajnirane torbice i dalje su veliki trend. Ako se još niste počastili jednom, sada je pravo vreme za to. Odlučite se za torbicu ukrašenu s malo detalja, tankim lancem, bogatom teksturom i upečatljivom bojom.

Pročitajte i… Hajde da prelistamo 10 najprodavanijih Zarinih komada u 2016. godini!

Kliknite na sledeću stranicu… 

Uske farmerke

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Uske farmerke uvek su u trendu i budite sigurne da ćete model dubokih pantalona gledati još dugo. 🙂

Svetlucavi komadi

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Šljokice i svetlucavi materijali više nisu rezervirani samo za noćne izlaske. Trendseteri i dizajneri pronašli su inspiraciju u svetlucavim i metalik komadima poput dužih suknji i „cigaret“ pantalona koje se mogu nositi svakodnevno.

Pročitajte i… Upoznajte Gabrielle – novu IT tašnu iz Chanela

 

Roze u svakoj kombinaciji

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Roze je ponovo IN. Zavirite u svoj orman i pronađite sve detalje u ovoj boji jer će biti potpuni hit. Najvažnije je da za svoj ten pronađete odgovarajuću nijnsu, kako ne se ne biste „utopili“ u moru ove boje.

Pruge na sve strane

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Ako vam u prethodnom periodu nisu dosadile, budite spremne da ćete na svakom koraku viđati pruge – na majicama, pantalonama, džemperima… Pored crno-belih na kakve smo navikli, mesece pred nama obeležiće garderoba upečatljivih prugica različitih boja.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: