Srpski maneken i Viktorijin anđeo na naslovnici nemačkog „Voga“

by | jun 1, 2011

Naš maneken Saša Knežević i njegova verenica, poljska manekenka Anja Rubik, trenutno najpopularniji manekenski par, našli su se na naslovnici junskog izdanja nemačkog magazina "Vogue". Njih dvoje su ovim činom hteli da pokažu koliko se vole.

Nemački "Vog" inače ima običaj da "slavi" ljubav, te se na naslovnicama često mogu videti poznati zaljubljeni parovi. "Pogledajte ih kako su preplanuli, kako se vole i čvrsto grle. Kao da kažu : "Zar nismo najseksepilniji par na svetu", piše u izdanju. I zaista, njih dvoje deluju veoma srećno, zaljubljeno, pre svega zgodno i seksepilno, te nećemo pogrešiti ako kažemo da su kao stvoreni jedno za drugo.

Srpska snajka, Anja Rubik je na jedan duhovit način objasnila znog čega su ona i Saša odlučili da se slikaju u ovom izdanju: "Posle mnogo godina veze sa Sašom, mi imamo malo zajedničkih slika. Prvo, ja uopšte ne volim da se slikam, a drugo kada odemo negde na odmor zaista nisam taj tip turiste koji će moliti strance (na kineskom, italijanskom, franucskom ili nekom drugom jeziku) da nas slikaju. A, i iz Kine imamo gomilu nejasnih slika koje je slikao turistički vodič. E pa hvala ti Dženi",  objasnila je ova manekenka koja je jedna od Viktorijinoh anđela. Anja i Saša su u vezi tri godine, a verili su se ove godine pred katolički Božić. Svadbu planiraju sredinom jula u Španiji.

 

Tagovi: