Street style: Da sam muškarac, mnogo bih se bolje oblačila!?

by | avgust 18, 2016
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Devojke, koliko puta ste izgovorile naslovnu rečenicu? Nasuprot tome, čini mi se da odeća sve više postaje univerzalna i sve manje zavisna od pola osobe koja će je nositi. Haljinice, naravno, ostaju samo naše, to je sigurno, a možemo i  njihov trend dužih majica iskoristiti u iste svrhe, uz neki dobar kaiš. Zanimljivo, zar ne?

Dok smislimo narednu kombinaciju, pogledajmo ovonedeljni izbor trendsetera 🙂

Pročitajte i… Street style: Super trendi kombinacije u bojama naše zastave

attachment54

Marinin stil je potpuno teenage i ležeran. Iscepan šorts i lepršava majica izgledaju kao idealan letnji autfit uz sillver nakit. Torbice krutog oblika deluju kao mnogo praktičniji aksesoar od onih laganih na kojima se ocrtava sadržaj iste.

Screenshot_1

Isidora i njena sestra rade jedan inspirativan i zanimljiv blog koji morate posetiti, reč je o Vienna Insider. Mladu damu ovde vidimo u lepršavoj beloj haljini i Pom pom sandalama koje su potpuni hit sezone, i to što šarenije i veselije.

Screenshot_2 qw

Helena i Slaviša su presladak par čije kombinacije su uvek usklađene, prikladne i pre svega savršeno stilizovane. Ovde ih vidimo u potpuno identičnoj kombinaciji, koja odgovara priči o univerzalnoj odeći s početka teksta. Jednobojne patike upečatljive boje  su odlične za total black kombinacije.

Pročitajte i… Street style: Naši trendseteri pokazali kako da VI postanete brend

attachment69

Maja izgleda kao slika i prilika osobe koju zovu žena, majka, kraljica. 🙂 Kako nas polako, ali sigurno osvajaju oversize teksas jakne, tu su i prsluci istog kroja i veličine. Duže suknje poprime opušten look kombinovane uz jednostavne, printirane majice, i superstar Adidaske.

attachment71 qwe

Ovo leto je potpuno u znaku “čamac“ izreza i velikog karnera. Nebo plava boja gotovo savršeno pristaje Jeleni, a u kombinaciji sa metalik zlatnim sandalama ceo autfit izgleda još ženstvenije.

Screenshot_3 2we

I dalje smo kod karnera, ali Mimi je iznela u nešto drugačijem izdanju. Haljine koje izgledaju kao kombinacija majice i suknje su vrlo rizičan komad jer ljudima izgleda kao da uvek kombinujete dva ista komada, dok je to u stvari jedan. Vrlo siguran izbor obuće, stopljene sa bojom kože.

Tagovi: