Street Style: Kako su se obukle zvanice šeste večeri Black’n’Easy Fashion Weeka

by | novembar 10, 2015
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Revija nove kolekcije brenda UGG otvorila je šesti dan 38. Black’n’Easy Fashion Weeka, nakon čega su se beogradskoj publici predstavili domaći dizajneri: George Styler, Vlada Savić, Marija Barišić, kao i studenti završnih godina beogradskih visokoškolskih ustanova za modni dizajn. Kolekcija brenda UGG pronalazi inspiraciju u liticama velike granitne stene, a reviju je otvorila Sara Jovanović, dok je na kraju pistom prošetala Anđelka Prpić. Veliko oduševljenje izazvalo je otvaranje revije Georgea Stylera – model je prošetao noseći zmiju, dočaravši neustrašivi duh čitave kolekcije.
I ovoga puta vam donosimo najbolje autfite naših dama i mladića.

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Anđelka Prpić je bila pravo osveženje UGG revije, a u njenom autfitu štikle boje vina predstavljaju ključni komad. Njena koleginica Lena Bogdanović obukla je bluzu istoj nijansi i, prisetivši se njenog autfita sa večeri otvaranja Nedelje mode, primećujemo da ova dama voli da neguje vintidž stil.

Ostale autfite pogledajte na narednim stranama…

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Snežana Dakić u tonu kraljevskoplave nijanse izgleda veoma ženstveno. Mat roza karmin odlično slaže se uz ovu boju odeće. Kada je reč o haljini, s obzirom na to da je u pitanju svilenkast materijal, bilo bi rizično unositi još neku boju u kombinaciju i odlično je što je Snežana to izbegla.

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Nataša Šavija i njen pratilac su veoma dobro uparili svoje kombinacije. Sivi sakoi su zaista „must have“ i u one je Natašinoj kombinaciji odlično „smirio“ provokativni top. Što se tiče mladića, vidimo vrlo zanimljivo kopčanje za muške modele sakoa i moramo priznati da izgleda potpuno trendi uz kožne detalje.

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Ova dama se odlučila za jedan potpuno jesenji look. Zagasite boje na haljini veoma lepo ističu boju njenih očiju. Pojas je izuzetno lep i treba mu dati prostora da dođe do izražaja u nekim jednobojnim kombinacijama.

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Čizme sa resama su glavni trend ove jeseni. Veoma lepo izgleda kada se šljokičave suknje kombinuju uz jednobojne komade i u ovom slučaju modna blogerka Nadja Trajić je to odlično uradila. Ipak, pirsing na nosu pomalo narušava njen nežan look.

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Modna blogerka Nina Perić Niksis nam je pokazala svoju tinejdžersku stranu odabravši ovakav autfit. „Baggy“ farmerice visokog struka u svetlijoj nijansi odličan su komad uz jarkonarandžasti „plus size“ džemper. Takođe, njena frizura je potpuno girly – negujte takav izgled!

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Ova dva para bila su izuzetno dobro stilizovana u „dark“ fazonu. Dok je prvi par svoju kombinaciju učinio opuštenijom sportskim patikama, drugi se odlučio za slične modele ogrlica. Siva odlično izgleda i na kožnim helankama koje vidimo na devojci sa desne fotografije.

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Iako smo od frizera Dejana Mladenovića navikli na eleganciju, ovog puta je bio potpuno dečački odeven. U razigranoj pozi nam pokazuje koliko se dobro oseća noseći iscepane farmerice, karo dezen i nijanse crvene.

Tagovi: