Categories U trendu

Street style: Ko se to poigrao sa temperaturom ovog avgusta?

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Temperature su ovih dana znatno u padu. Noći su poput jesenjih, a jutra još hladnija. Ne, ovim rečima ne opisujem neko ljubavno stanje, već realno nerealne niske temperature za avgust mesec. No dobro, nije nam bila po volji prevelika vrućina, a nije ni sad ovaj nagli pad. Koliko je naš garderober ustvari fleksibilan za ove promene? Četiri dame iz teksta imaju savršena i prilagodljiva rešenja za odevne kombinacije.

Morena Macura je žena sa najlepšim haljinama! ”Čamac” izrez i karneri su ono što krasi gotovo svaku, a ovi modeli haljina pratiće nas u duboku jesen. Pogledajte na njenom profilu ceo izbor i uz novu haljinu osvežite poslednji mesec leta.

Foto: Sonja Dvornik

Silvia Dvornik je dama sa zaista mnogo stila! Uz blejzer ćete lagano odoleti svim temperaturama, a da zlatne visoke potpetice dobro mogu da izgledaju i u dnevnoj šetnji na ulici, Silvia je upravo dokazala! Posavetujte se sa njom kako da izbegnete ”kič” i još mnoge druge praktične odevne zamke.

Na narednoj strani pogledajte još dve odevne inspiracije, a do tada pročitajte i… Street style: Stav ili odevna kombinacija?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA