Categories Street Style, U trendu

Street style: Oni su savršeno stilizovani, ali su im ovi čupavci ukrali svu pažnju

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Uvek je šik kada autfit obogatite upadljivim i specifičnim aksesoarom, ali priznajte – ništa nije simpatičnije nego kada je glavni “ukras” vaš pas. Životinje nas oplemenjuju i usrećuju, primećujete i sami da je osmeh na licima uvek tu kada su ljubimci uz nas. Vama je lepo, a njima još lepše. Baš zato, iskoristite poslednje dane leta i prošetajte vaše ljubimce kraj reke.

Danas smo “prečeščljavali” modne kombinacije domaćih trendsetera, koji su svoj stil, dna i život “začinili” upravo srećom na četiri noge!

Na poslednjoj stranici vas čekaju i tri blogerke sa svojim kućnim ljubimcima u čije stilove ćete se, sasvim sam sigurna, zaljubiti. 😉

Pročitajte i… Street style: Šmekeri i lepotice sa jednim savršenim aksesoarom

cobeliks

Jelenu Nikolić, poznatiju kao Cobeliks, većina ljudi karakteriše kao veoma privlačnu devojku, te zavirite na njen Instagram profil i uverite se u isto. Pre toga, osvrnimo se na ovaj girly look na fotografiji. Odlučila se za roze patikice sa resama, letnju haljinu i kačket sa krznastom gombicom. Tu je i pas da “isprati” čitavu priču.

Angela

Anđela je svoje krznastog ljubimca prošetala po Kalemegdanu. Potpuno letnja i sportska kombinacija uz dodatak elegantnije torbice. A, ako vam je bitna i pozadina na fotografiji – evo ideje… ovde je potpuno očaravajuća!

Ostatak kombinacija upotpunjenih svima nam dragim psima pogledajte na sledećim stranama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA