Street style: U oktobru smo izabrali najatraktivnije trendove!

by | oktobar 13, 2016
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Okobar je mesec kada se svi polako pripremamo za predstojeće Fashion Week-ove u Srbiji. Prelistali smo aktuelne trendove za aktuelnu sezonu sa ulica metropola u kojima su modni događaji već prošli i selektujemo šta je ono što ćemo prihvatiti i izneti, a šta ne.

Hajde da pogledamo koje su to komade garderobe i divne aksesoare naši trendseteri već prigrlili oberučke.

Pročitajte i… Street style: Što je hladnije, to su kombinacije trendsetera zanimljivije i lepše!

Široko i lepršavo! Jovana nam je na pravi način pokazala koliko ženstveno možete da izgledate i u pantalonama. Puder roze nijansa nam postaje omiljena, posebno na ključnim komadima kao što su jakne, patike i tašne.

Još jedan široki komad za ženstveni izgled. Kristina nam je pokazala kako bez ijednog aksesoara i sa minimalno šminke možete da izgledate očaravajuće, šik i sveže.

Na sledećim stranicama pogledajte ostatak primenjenih trendova…

Ćao muškarci, kako vi nosite ešarpe? Peđa je skockao sve aksesoare, a bomber jaknica od prevrnute kože je jedan od najboljih komada u koji možete da investirate svoj novac.

Pročitajte i… Red carpet: Pratite ih na Instagramu, a oni su bili na pretpremijeri filma ”Jesen Samuraja”

Bravo za Dijanu! Košulja sa plavo-belim prugicama i interesantnim vezom je idealan izbor, a šarenolikost upotpunjuje i krznasta „pufnica“ na rancu, koji je ove sezone na vrhu napopularnijih modela kada su u pitanju ženske torbe.

Uske čizme preko kolena su ono čega se najviše zaželimo tokom leta. Milica je spojila oversized džemper sa širokom suknjom i deluje potpuno šik, zar ne? Upravo ovakvi – topli, vuneni, široki džemperi su naš omiljeni izbor tokom hladnih dana. Milica je, takođe, novi bloger kod nas, stoga pratite njene objave. Sudeći po dosadašnjim kombinacijama – biće zanimljivo. 🙂

Pročitajte i… Street style: Ključ dobrog i šik stila krije se u detaljima

I za kraj, tu nam je preslatka Iva. Kako nam se sivi i crni komadi uvek nađu “pri ruci“, Adidas je osmislio fenomenalan Superstar model tih boja. Ranac koji može da se nosi i kao torba je veoma praktičan komad, a koliko su kožne jakne bezvremenski komad – dokaz je da ih možemo nositi i uz trenerke, a i najsvečanije haljine.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: