Trend iz 90-ih vratio se na velika vrata. Hoćete li ga nositi?

by | januar 4, 2017

Slobodno možemo da kažemo da se ovaj trend vratio na velika vrata. Devedesetih su ga obožavale sve dame – tinejdžerke, devojke, žene. Osim što je bio nezaobilazni detalj, odlično se uklapao u sve što se tada nosilo. Izgleda da nam se „prošlost“ vraća. 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Sećate li se ogromnih minđuša u obliku kruga?

Verujemo da ste ih i vi imale u svojoj kutijici s nakitom. Ako su „preživele“, slobodno ih izvadite i ponosno nosite jer su ponovo postale detalj bez kojeg očigledno nećemo moći.

Pevačica Dženoifer Lopez to nam je i dokazala kada ih je „prošetala“ uz jedan sasvim običan outfit. Crne pantalone na prugice, obična bela majica i dugački džemper samo su jedna od kombinacija koje su prihvaljive kada su alke u pitanju.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Osim outfita, trebalo bi da znate da ih je najbolje nositi kada je kosa podignuta u punđu ili rep jer su tada najupadljivije.

Naravno, one ne moraju biti toliko velike. Možete ih kombinovati i na uši staviti i one male alke.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Predivna 47-godišnja latino diva podsetila nas je na ovaj trend. Jeste li spremne da ih ponovo uvrstite u svakodnevne kombinacije?

[yop_poll id=“399″]

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi: