Categories U trendu

U trendu: 10 ključnih komada za jesenji period

Ovo su ključni komadi koji će vam pomoći da na najlakši način prebrodite prelazni fashion period. Nakon dugog toplog leta, znate da će prve kiše i sivilo da donose jesen. Prelaz iz leta u jesen zbunjujuće je vreme unutar svakog ormara.

Iako je vreme da odbacimo lagane letne komade i omiljeni par sandala od kojih se nismo odvajali nekoliko poslednjih meseci, jednostavne kombinacije omiljene u jesen, tipa oversized pletivo i nekoliko slojeva najudobnijih materijala još uvijek su previše za prve jesenje dane.

Prelazni perido svakodnevno donosi male stilske nedoumice. Svakodnevno biranje outfita pretvara se u stilsku igru spajanja najboljih komada iz dve potpuno različite modne sezone.

Rezultat su zanimljive kombinacije koje stvaraju novi look iza kojeg se nalaze različite teksture, siluete, uzorci i sezone.

Proćitajte i … Ova tri modela džempera nosićemo čitave jeseni

Kako bismo bez puno modnih dilema ušetali u prelazno razdoblje, nekoliko ključnih basic komada biće dovoljno da začinite omiljene letne komade koji će se ćemo zadržati još malo unutar ormara i uz pomoć kojih ćemo osvežiti prve jesenje komade koje ste već vratili u svoju garderobu. Za maksimalan broj kombinacija koje će u garderobu za prelazno razdoblje uneti svaki od deset komada, birajte jednostavne linije i klasične krojeve.

Iako su jarke boje i razigrani uzorci uvek poželjni kako bismo spojili lake letnje modele i prve jesenjske, pri odabiru deset ključnih komada za garderobu za prelazno razdoblje naglasak stavite na svestranu neutralnu paletu boja.

10 komada predlažemo za početak jeseni pogledajte na sledećoj stranici.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA