Categories Blog, U trendu

Uvrnuti šotovi: Kićenje jelke

Svake godine uzaludno obećavamo sebi da će jelka već prvog decembra biti okićena, a onda je tužno gledamo krajem meseca i pokušavamo da se nateramo da konačno otpakujemo kutije sa ukrasima… ponovo uzaludno. Kada nam se Nova godina već sasvim približi zatičemo sebe kako mahnito ređamo kugle i palimo najšarenije sijalice u nadi da će se i naš praznični duh probuditi sa njima.

Pišu: Milena & Marta
You Tube kanal “Uvrnuti šotovi”

 

Stavljamo poslednji ukras i odmičemo se da je sagledamo u punom sjaju, ali nam se uvek čini kao da nešto nedostaje. Pregršt šarenih kugli, sjajnih zvezda, šljokica i pahulja a ona i dalje ne deluje veličanstveno i onako kako smo mi zamislile. Prebaci ovu kuglu dole levo, podigni malo sijalice, i dalje ne možemo da sakrijemo nedostatke i rupe koje jasno vidimo. Gde smo pogrešile? Da li smo je loše ukrasile ili jelka sama po sebi nije dobra? I da li uopšte postoji ukras koji može da zamaskira činjenicu da je ponovo kitim sama?

Nedeljama odlažemo kićenje, nalazimo izgovore i imamo preča posla, a čak i danas kada smo se napokon složili da je krajnje vreme, on opet nije došao. Zašto je uvek nešto drugo preče i kako ne shvata da je jedino bitno da on bude tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA