VIP veče u znaku lepote: Javne ličnosti proglasile imena finalistkinja Miss Srbije 2014

by | septembar 15, 2013

Niko nije mogao da poveruje da će prostor paviljona restorana „Stara kapetanija“ na Dunavskom keju moći da primi toliki broj VIP ličnosti i predstavnika sedme sile, što se desilo na proglašenju 24 najlepše devojke Srbije 2013. godine.

finalistkinje izbora za miss srbije 2013

Jedinstveno „zvezdano nebo“ koje je krasilo ovaj ekskluzivni prostor ipak nije uspelo da nadsija lepotu finalistkinja od kojih će na Finalnoj večeri 15. oktobra u Beogradu samo jedna poneti titulu najlepše zvanične predstavnice srpske lepote u svetu.

zvezdano nebo vesna de vinca sa delom finalistkinja

zvezdano nebo vesna de vinca sa delom finalistkinja 2

„I ove, kao i prethodnih devet godina, bukvalno sve finalistkinje dobijaju stipendije za četvorogodišnje studije R&B koledža. Po tome se razlikujemo od svakog kvazidogađaja ovakvog tipa u Srbiji i u regionu, i jedini smo u svetu koji svim finalistkinjama dodeljuje mogućnost besplatnog visokog obrazovanja. Bez obrazovanja i duhovnog usavršavanja, nema nijednog drugog načina da opstane lepota“, rekla je predsednik kompanije koja bira zvanično najlepšu Srpkinju poslednjih 18 godina Miss Yu, Vesna de Vinča.

deo finalistkinja izbora za miss srbije 2013

Stručni tim je ove godine imao posebno težak zadatak da izabere devojke. U čitanju imena devojaka koje su ušle u finale, voditelju Bojanu Glišiću asistirali su i javne ličnosti: poznati „reality“ par Sindi i Uroš, reper Đus, poznata pevačica Radmila Karaklajić, denser Ivan Gavrilović, glumice Radmila Đuričin i Vjera Mujović, pevačica Darija Stanojević, Saša Plećević alijas dr Filgud, baletski bračni par Gromilić, Miss Universe Srbija Ana Vrcelj, Miss Turizma Lidija Kocić. Od VIP ličnosti u prvom redu sedeli su i glumice Ana Sakić i Aleksandra Manasijević, Vlada Todorović, kreatori Marija Šabić, Bata Spasojević i Peđa Nerić, kreativni direktor kompanije Miss Yu i slikar Nebojša Pilipović Pilo, profesor doktor Siniša Zarić, predsednik ULUPUDS-a Vladimir Lovrić i mnogi drugi.

aleksandra manasijevic

aleksandra manasijevic i djus

dr filgud

Najveće muzičko iznenađenje bila je Milena Živković, koja je uz pratnji na gitari svoje mame Maje Volk oduševila prisutne glasovnim mogućnostima. Promovisani su i zvanični kreatori ovogodišnjeg izbora – Marija Šabić i Peđa Nerić i oficijalni dizajner nakita Ljubomir Žakula.

ivan gavrilovic, aleksandra manasijevic vjera mujovic djus

katarina i milan gromulic

maja volk sa kcerkom milenom i miss universe srbija ana vrcelj

De Vinča je iskoristila priliku da se zahvali novinarima na medijskoj podršci koju pružaju aktuelnoj Miss Srbije Aleksandri Doknić koja se nalazi u Indoneziji, na takmičenju za Miss sveta.

„Naša Aleksandra Doknić vodi na internet glasanju sa više od 70.000 dobijenih glasova. Može se glasati 15 puta dnevno preko aplikacije koja se instalira na mobilne telefone. Devojka koja do 28. septembra bude osvojila najviše internet glasova direktno ulazi u Top 10“, rekla je De Vinča.

nebojsa pilipovic pilo i ana sakic

nebojsa pilipovic pilo i bata spasojevic

radmila djuricin

Finalistkinje ovogodišnjeg izbora će do finalne večeri zajedno sa stručnim timom i novinarima imati trideset dana priprema tokom kojih će se snimati video spotovi i bukovi. Imaće i svojevrsnu školu lepote i ubrzanog obrazovanja u mnogim domenima: koreografije, stila, frizure, šminkanja, bontona, retorike, scenskog pokreta, joge, jezika, svetske i nacionalne istorije, medijske komunikacije i osnova PR-a. Devojke započinju školu izučavanjem Kodeksa lepote. Nakon završene škole, devojke će krenuti na prvi deo priprema u Grčku gde će odsesti u velelepnom hotelu „Meliton“ sa 5 zvezdica u Porto Karasu, zatim u novom ekskluzivnom butik hotelu „Pantenon“.

radmila karaklajic i vesna de vinca

sindy i uros

Ovog puta Kompanija Miss Yu je priredila jedinstvenu lutriju za predstavnike medija – iz činije dupke pune imena prisutnih novinara i fotoreportera izvučeno je ime novinara televizije Sky Plus Igora Ćurčića koji je kao nagradu dobio boravak na ovim ekskluzivnim pripremama.

Tagovi: