„Zaista nemam drugarice“ – zašto Anđelina Džoli nema vremena za druženje

by | decembar 9, 2011

Uz lepotu, bogatstvo i porodicu, prelepa glumica Anđelina Džoli izgleda kao da ima sve. Međutim, glumica je priznala da joj jedino u životu fale prijateljice. Naime, u intrvjuu za novi broj američkog izdanja časopisa „Marie Claire“, ona iskreno govori o nedostatku ženskog društva.

„Kada sam bila mala volela sam da se igram sa drugim devojčicama, a sada ako ste primetili ni u filmovima nemam drugarica. Zapravo u životu imam nekoliko prijatelica, ali mnogo vremena provodim kod kuće. Ne izlazim mnogo, veoma vam vezana za svoj dom „, izjavila je glumica.

Rediteljka, glumica i majka šestoro dece ranije se žalila kako samo razgovara sa svojim nevenčanim suprugom Bredom Pitom: „Volim da pričam sa svojom porodicom, Bred je zaista jedina osoba sa kojom mogu da razgovaram.“

Kao jedinu drugaricu ističe pevačicu Gven Stefani: „Znamo se još od 1998.godine. Deca su nam sličnih uzrasta i nekako se dogodilo da smo uvek trudne u isto vreme.“, izjavila je Anđelina.

Mnogi smatraju da Anđelina zbog svoje reputacije kradljivice muževa ne može lako da nađe drugaricu. Naime, prelepa Anđa odvukla je Breda od njegove bivše žene Dženifer, a njen bivši muž Bil Bob Tornton prekinuo je svoju veridbu i vezu sa Laurom Dern pobegavši sa prelepom glumicom.

Tagovi: