Zavirite u mamin orman i sigurno ćete naći komad koji ćete nositi u 2017.

by | januar 24, 2017

Budimo realni – ono što devojke najviše zanima početkom godine jesu stvari koji ih se „najviše“ tiču. Dakle, šta je to što će biti potpuni trend ove godine i šta je to što će svet mode učiniti potpuno drugačijim.

A photo posted by ANNA QUAN (@annaquanlabel) on

Trendovi na koje u ovoj godini možemo da računamo doneli su nam svetki poznati dizajneri, a mi ćemo se zaista potruditi da ih ispratimo i imamo unikatni stil.

Naglašeni rukavi

Veliki, zvonasti rukavi na haljinama, košuljama i bluzama lagano nam se opet uvlače u ormane, a nadolazeće sezone u 2017. tačno će nam pokazati na koji način naglašene rukave još možemo da nosimo.

Prozirni komadi odeće

Takođe, ovakav stil bio je popularan mnogo godina ranije i evo, vratio nam se na velika vrata. Jeste li primetili po popularnim radnjama sve više majica i haljina čiji je gornji deo ili samo rukavi potpuno providni. Lagano su se i oni uvukli, ali „njihovo“ tek dolazi.

Pročitajte i… Trendseterke već obožavaju ovaj odevni komad i stalno ga ističu. Moderno, zar ne?

Kliknite na sledeću stranicu…

Prugice

A photo posted by hila oshri (@chicfreak__) on

Pruge u svim bojama – kako vam se to čini? Budite spremni da ovo bude najtraženiji dezen u svim radnjama, a dosadašnje detalje slobodno zaboravite.

Naramenice

Modne kuće za nadolazeću sezonu inspirisale su se i modom 80-ih, što se najbolje vidi u jaknama, sakoima i haljinama s četvrtastim ramenima. pronađite neke mamine stare komade i ponovo ih oživite. 🙂

Pročitajte i… Dva modna komada trenutno su najpopularniji na Instagramu. Imate li ih u ormaru?

Cveće

I posle 80-ih, idemo još unazad. Cvetni dezeni opet će nam zakucati na vrata, pa ćemo se tako vratiti u 70-e i očigledno zaboraviti na jednostavne kombinacije.

Bela boja

A photo posted by 5 (@high_5_to_fashion) on

Pored cvetnih „aranžmana“ bela boja zavladaće stilom. Osim što će uneti balans u naše ormane, i pred drugima će nas učiniti mirnijim osobama, zar ne?

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: