Ženski odevni predmeti koji su muškarcima seksi

by | decembar 19, 2013

I dok se vi iz petnih žila maksimalno trudite oko svog autfita kako bi zablistale na prvom sastanku, muškarci su mnogo jednostavnija bića. Većina njih neće primetiti detalje poput frizure, ruža, nakita ili modnih dodataka. Otkrivamo pet odevnih predmeta koji su muškarcima seksi.

seksi odevni predmeti

Sportske helanke

Ima li išta seksepilnije od ženskog tela u uskim helankama za vežbanje koje ističu bokove i zadnjicu? Iako je ovaj odevni predmet brojnim ženama potpuno nebitan, muškarci ga svrstavaju u seksi odeću.

Pencil suknja

Uska suknja do kolena koja maksimalno ističe liniju tela odeća je u kojoj gotovo svaki muškarac želi da vidi ženu. Iako je reč o vrlo jednostavnom modnom komadu, on može da izgleda elegantno i seksi, a da pritom ne otkrije niti milimetar kože.

Mala crna haljina

Malu crnu haljinu obožavaju i žene, i muškarci. Ovaj minimalistički komad koji odiše elegancijom i seksepilom savršeno opisuje muške maštarije u kojima vide fatalnu lepoticu na koktel zabavi s čašom šampanjca u ruci i neodoljivim pogledom koji obara s nogu.

Uske farmerice

Uske farmerice pravi su magnet za muškarce. Zapravo, farmerice, same po sebi, muškarcima su seksi, a još kada one istaknu sve atribute ženskog tela – onda je to pun pogodak!

Štikle

Najseksepilniji komad koji nikada neće izneveriti nijednu ženu svakako su štikle. Cipele sa visokom potpeticom koje izdužuju figuru najjače je žensko oružje i definitivno broj jedan kada je reč o seksepilu.

Izvor: Zadovoljna.hr

Tagovi: