Categories Moda

Street style: Uđi u svoju zonu komfora

Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka
Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka

U zoni komfora je sve mirno, i slažem se da u takvim okolnostima ništa dodatno ne cveta i ne raste sem sopstvenog osećaja spokoja, ali zar nije to ono što nam svima treba bar na dan? Nagla promena vremena dovela je do potpunog kolapsa kako saobraćaj, tako i ljude i stanje uma, pa bi najbolje bilo da bar iznosite komade odeće u kojima je vaš komfor zagarantovan. Predstavljamo vam četiri trendsetera za ovu nedelju i primetićete da se svi osećaju komforno u drugačijoj vrsti odeće, a u tome i jeste poenta, zar ne?

Kana, pored toga što je modni urednik jednog ženskog lifestyle portala, ona je i zaista trendseter u pravom smislu te reči. Prvo ste primetile patike brenda Wize&Ope Paris, a zatim i kožnu jaknu sa vezom u modernom bomber fazonu, brenda iBlues. Obuća je ono što će ove sezone zaseniti sve odevne komade!

Josipa je iznela jedan ključni modni dodatak, a to je beretka! na prvi pogled, meni se učinilo da je ovo obična rolka sa pufnastim rukavima, ali to je kardigan. Međutim, eto ideje da svoj postojeći komad učinite trendi i aktuelnim tako što ćete njegove rukave obogatiti plišanim ili krznastim detaljima. Budite hodajuća moda, baš kao što je to ova lepa mlada dama!

Pročitajte i… Street style: Ovi odevni komadi su u fokusu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA